Custom Cart0
FROG Replacement Conditioner Cartridge - Conditioner Jacuzzi - Replacement Jacuzzi - FROG Spa - Cartridge Spa - Replacement Spa - Replacement Heater
FROG Conditioner Cartridge -Vervangende Cartridge – Voor FROG Floating Systeem

39,95

39,95

FROG Conditioner Cartridge -Vervangende Cartridge – Voor FROG Floating Systeem

39,95

FROG Replacement Conditioner Cartridge: Vervangende cartridge voor het FROG waterconditioneringsysteem in de spa.

Artikelnummer: CH-FS101 Categorieën: , ,

Beschrijving

FROG Replacement Conditioner Cartridge: Houd uw zwembad of spa veilig en gezond met de FROG Replacement Conditioner Cartridge. Deze cartridge is speciaal ontworpen voor gebruik met het FROG Floating Spa System en levert betrouwbare, effectieve conditionering om uw water in balans te houden en de levensduur van uw chloor of bromine te verlengen. Bestel vandaag nog en geniet van schoon en helder zwemwater!

Gebruik

De Spa Frog Bromine cartridge is voor gebruik met het Spa Frog In-Line Systeem. Hiermee opent u simpel het kapje aan de zijkant van uw  bad, opent de houder en stopt het cartridge erin. Dit cartridge is vervolgens, afhankelijk van gebruik, 2 tot 4 weken effectief.

Naast het In-Line Systeem kunt u ook kiezen voor het Floating systeem. Daarmee klikt u het cartridge aan de onderkant in het systeem en drijft het door uw bad of zwembad.

Spa Frog combineert de Bromine en Conditioner cartridges om uw spa te reinigen. Dit gebeurt door het gebruik van natuurlijke mineralen, met een een kleine hoeveelheid bromine. Dit reinigt uw spa op een natuurlijke wijze. Dit voorkomt gebleekte zwemkleding, chloorgeur, en mogelijke huidirritatie van chloor.

Handleiding

Spa-FROG-In-Line-Manual

Specificaties

De afmetingen van dit conditioner cartridge zijn:

  • 175mm lengte
  • 53mm diameter