Custom Cart0

Sunrisespas Classic Collection

Toont alle 6 resultaten

Jacuzzi Sunrise

Sunrise jacuzzi kopen? Het merk Sunrise heeft dankzij de uitgebreide collectie een geschikte jacuzzi voor iedereen. De spa’s van dit merk zijn op vakkundige wijze vervaardigd en optimaal opgebouwd: van de spa basis tot in de details. Omdat de mensen achter dit Canadese merken begrijpen dat het een grote investering is u wil dat de jacuzzi een leven lang mee gaat, zijn de spa’s geproduceerd met gebruik van hoogwaardige materialen. Bekijk de verschillende Sunrise jacuzzi’s uit ons assortiment en plaats een bestelling in de webshop.

Hoogwaardige materialen en functies

Iedere Sunrise jacuzzi is vervaardigd uit hoogwaardige materialen en beschikt over een verscheidenheid aan hoogwaardige functies. Denk hierbij aan hydrotherapie massagestralen die helpen bij pijn en spanning in het dagelijks leven, maar ook aan prachtige verlichting. En wat vindt u van de ingebouwde geluidssystemen die de sfeer bepalen terwijl u geniet van de ontspannende werking van het water? De speciale bodem pam sluit vocht en ongedierte buiten, waardoor de warmte in de jacuzzi vastgehouden wordt.

Rijke uitrusting

Iedere Sunrise jacuzzi is vanuit de basis zeer rijk uitgerust. Zo biedt iedere geavanceerde, hypermoderne spacontroller betrouwbaarheid, veiligheid en gebruiksgemak. De jacuzzi is bovendien uitgerust met een slimme sensoren die de watertemperatuur nauwkeurig meten, op een betrouwbare en nauwkeurige manier. Doordat een Sunrise jacuzzi functioneel en technisch optimaal ontworpen is, kunt u zonder problemen jarenlang van uw jacuzzi genieten. Het is dan ook niet gek, dat ieder onderdeel in deze branche erkend wordt. Van de structuur tot de mechanische bediening.

Bekijk de jacuzzi’s uit ons assortiment en bestel

Investeren in een Sunrise jacuzzi? Bekijk de verschillende jacuzzi’s en onderdelen uit ons assortiment en plaats een bestelling in de webshop, of vraag meer informatie aan. Indien gewenst kunnen we de jacuzzi voor u monteren, neem voor het bespreken van de mogelijkheden gerust contact met ons op. U kunt contact opnemen door te bellen naar 0643838665 of een e-mail te sturen. Vervolgens komen we zo snel mogelijk bij u terug met meer informatie.