fbpx
Custom Cart0

Jacuzzi onderdelen

Jacuzzi onderdelen nodig voor de reparatie van uw jacuzzi? In het aanbod van Bosma Jacuzzi vindt u meer dan 1500 verschillende onderdelen voor de jacuzzi, van 27 verschillende merken zoals Balboa. Van een light housing tot een optische water sensor, pompen en hoofdsteunen voor extra comfort. We hebben niet voor niets het grootste assortiment spa onderdelen van Nederland.

Vindt u het onderdeel dat u nodig heeft niet terug in ons aanbod? Bel dan gerust naar 0643838665, wie weet kunnen we alsnog iets voor u betekenen. Wanneer de orderwaarde meer dan €100-, bedraagt worden de onderdelen gratis verzonden. Ten slotte geniet u altijd van 14 dagen retourgarantie.

Jacuzzi onderdelen

Heeft u een jacuzzi en werkt hij niet meer goed? Dan bestaat de kans dat een onderdeel van uw spa vervangen moet worden. Misschien is een van de pompen aan vervanging toe, of wilt u juist meer extra comfort aanbrengen? In het assortiment van Bosma Jacuzzi vindt u meer dan 1500 verschillende jacuzzi onderdelen, waardoor de kans heel groot is dat u het onderdeel vindt waar u naar op zoek bent.

Bovendien zijn vervangonderdelen in de meeste gevallen niet merkgericht, waardoor u met de juiste specificaties in het achterhoofd gemakkelijk op zoek kunt naar een vervangend onderdeel. Houd bij de aanschaf van een spa onderdeel zoals bijvoorbeeld een ozonator altijd rekening met specificaties zoals afmetingen, het prestatievermogen, het uiterlijk en aansluitingen.

Van pompen tot een ozonator

Wij verkopen onderdelen van kwalitatieve merken, waaronder van Balboa. Naast van Balboa, verkopen we ook producten van onder andere Davey en Jacuzzi Spa. In ons assortiment vindt u de volgende jacuzzi onderdelen:

Staat het spa onderdeel dat u zoekt niet tussen ons aanbod? Dit is op aanvraag vaak alsnog te verkrijgen, dus neem gerust contact met ons op.

Eventueel inclusief jacuzzi service

Wanneer u de juiste onderdelen voor de spa aangeschaft heeft, moeten deze natuurlijk nog geïnstalleerd worden. Dat is in sommige gevallen geen gemakkelijke klus, die u misschien liever aan een vakman overlaat. Wij bieden ook spa reparaties aan en kunnen indien nodig een diagnose stellen. Zodra we een diagnose hebben gesteld vertellen we u ook wat we kunnen doen en hoelang het duurt totdat het probleem met uw spa opgelost is. Wanneer er sprake is van een defect proberen we te allen tijde zo snel mogelijk langs te komen om het defect te verhelpen. We streven immers naar uitmuntende service. Neem voor snelle jacuzzi service gerust telefonisch contact op door te bellen naar 0643838665.

Onderhoud

Onderhoud is van groot belang voor de levensduur van de jacuzzi en daarmee ook van de onderdelen. Doorgaans vraagt een spa om weinig onderhoud, maar toch zijn er een aantal zaken die ervoor zorgen dat u langer van uw jacuzzi kunt genieten. Daarom raden we aan om de volgende tips op te volgen:

  • Reinig en ververs het water regelmatig
  • Reinig de filtercartridge minimal eens per week
  • Neem een douche voordat u er in stapt en gebruik hierbij geen zeep
  • Kantel hem niet
  • Open de besturingskast niet
  • Reinig de kuip
  • Laat hem niet zonder water of afsluiting in de zon staan, maar zorg er ook als de zon niet schijnt voor dat hij goed beschermd is

Bestel jacuzzi onderdelen in de webshop

Bekijk de verschillende jacuzzi onderdelen in de webshop en bestel het onderdeel dat u nodig heeft voor de reparatie van uw spa. Het kan zo zijn dat u het specifieke onderdeel waar u naar op zoek bent niet terugvindt in de webshop. Neem in dat geval gerust contact op, in de meeste gevallen kunnen we namelijk alsnog aan dat spa onderdeel komen. Indien gewenst kunnen we de onderdelen voor u monteren en een reparatie uitvoeren.

Neem contact met ons op door te bellen naar 0643838665 of een e-mail te sturen. Vervolgens ontvangt u binnen 24 uur reactie. Ook wanneer u een vraag heeft of deskundig advies wenst staan we u graag te woord.