Custom Cart0

Jacuzzi pomp

Is uw jacuzzi pomp aan vervanging toe en wilt u om deze een nieuwe pomp aanschaffen? Deze pomp wordt ook wel een circulatiepomp genoemd en is een van de belangrijkste onderdelen van een spa of jacuzzi, omdat de pomp zorgt voor de circulatie van het water en voor de aanvoering van water. Daarentegen zorgt een massagepomp er juist voor dat er massagestralen ontstaan. In het assortiment van Bosma Jacuzzi vindt u vele verschillende pompen.

Bekijk de vele spa pompen uit het assortiment en plaats een bestelling in de webshop. Wanneer de orderwaarde hoger is dan € 100-, brengen we geen verzendkosten in rekening.

Jacuzzi pomp: circulatiepomp en massagepomp

We vertelden al dat een jacuzzi pomp een belangrijk onderdeel is van een jacuzzi of spa. Deze pomp zorgt namelijk voor circulatie van lucht of water. In stilstaand water krijgen allerlei ongenodigde gasten zoals schimmels, algen en bacteriën namelijk eerder een kans. Wanneer u een goede pomp zoals een pomp uit het assortiment van Bosma Jacuzzi gebruikt, blijft het water in de jacuzzi op ieder moment van de dag in beweging. Doordat het water continu in beweging is blijven de chloorbestanddelen werkzaam, wat de kwaliteit van het water ten goede komt. U hoeft het water minder vaak te vervangen.

We verkopen naast zogenoemde circulatiepompen, ook massagepompen. Deze pompen het water door de jets en zorgen op deze manier voor massagestralen.

Levensduur

Voor de optimale kwaliteit van het water in uw jacuzzi, raden we aan om de jacuzzi pomp meteen te vervangen zodra u merkt dat de werking afneemt. U verlengt de levensduur van de pomp door het filter met enige regelmaat schoon te maken, bij voorkeur iedere week of na gebruik. Wanneer u het filter niet goed schoonmaakt zorgt het filter voor een hogere weerstand, met een pomp die eerder stuk gaat als gevolg. Zorg dus voor het juiste onderhoud van de pomp en het filter.

De juiste pomp kopen

Omdat iedere jacuzzi anders is, beschikken wij over een ruim aanbod aan jacuzzi pompen en andere onderdelen. Misschien heeft u wel een jacuzzi met een dubbele pomp, of een specifieke pomp nodig. U moet bij het kiezen van de juiste pomp rekening houden met een aantal zaken, waaronder met de aansluiting en de afmeting. Wanneer u kiest voor een pomp met dezelfde aansluiting, kunt u hem gemakkelijk aansluiten op het huidige leidingwerk. Houd ook rekening met de capaciteit en het aantal PK. Heeft u een wat grotere jacuzzi of spa? Dan raden we aan om een pomp te nemen met wat meer PK en capaciteit, zodat de doorstroming van het water wat vlotter verloopt.

Als u een spa massagepomp koopt, moet u echter ook letten op het aantal snelheden. U kunt afhankelijk van uw jacuzzi namelijk met gebruik van een pomp een of meerdere vaste snelheden plaatsen. Let hierbij dus goed op de aansluitingen van de control box. Wanneer u twijfelt, raden we aan om de specificaties van de huidige pomp aan te houden. Uiteraard kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen voor deskundig advies over spa pompen.

Bekijk de pompen en bestel

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan jacuzzi pompen in de webshop en plaats een bestelling. Wanneer uw bestelling meer dan € 100-, waard is, nemen wij de verzendkosten van uw bestelling voor onze rekening. Indien gewenst kunnen wij de pomp voor u vervangen of andere onderhoudswerkzaamheden uitvoeren.

Heeft u een vraag over een van de jacuzzi pompen die wij verkopen, of heeft u een vraag over een van de andere onderdelen? Neem gerust contact met ons op voor het inwinnen van deskundig advies. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 0643838665 of een e-mail te versturen. U ontvangt te allen tijde binnen 24 uur een antwoord van ons.