Custom Cart0

Jacuzzi verlichting

Jacuzzi of spa verlichting kan niet ontbreken in uw jacuzzi. De juiste verlichting zorgt voor sfeer en gezelligheid in de jacuzzi, ideaal voor een gezellige avond met vrienden en familie. In het assortiment van Bosma Jacuzzi vindt u verschillende soorten led verlichting en bijpassende behuizing. Van lampen tot lampen houders, licht controllers en onderdelen en Marquis Spa lichten. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan led light en plaats een bestelling. Wanneer de orderwaarde meer dan € 100-, bedraagt, brengen we geen verzendkosten in rekening.

Verlichting in de jacuzzi

Natuurlijk kunt u ook zonder led spa verlichting heerlijk relaxen in uw jacuzzi of spa, maar de juiste verlichting voegt echt wat toe aan de sfeer. Stelt u zich eens voor, u zit heerlijk in de jacuzzi na een harde dag werken. U heeft een drankje in uw hand, de verlichting geeft het geheel een gezellige sfeer. De massagestralen zorgen voor gezellig kabbelend water en werken ontspannend… Het is al donker, maar het is dankzij de jacuzzi verlichting licht zat. Hoe klinkt dit?

Uitgebreid assortiment

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten spa verlichting waarmee u heel gemakkelijk de sfeer naar wens realiseert, bijvoorbeeld van het merk Maquis Spa. Deze lampen kunnen verschillende kleuren krijgen, van rood tot blauw, geel, paars en oranje. Op deze manier kunt u heel gemakkelijk zelf de sfeer bepalen. Wist u dat bepaalde kleuren spa licht een specifiek effect hebben op uw geestelijke welzijn? Uiteraard vindt u in ons assortiment ook voldoende andere spa led lampen en toebehoren. Denk hierbij aan een lampen houder, maar ook aan een licht controller en onderdelen.

Led verlichting monteren

Wanneer u de bestelde spa verlichting ontvangen heeft, moet deze natuurlijk nog gemonteerd worden. U kunt de montage zelf uitvoeren met gebruik van de meegeleverde gebruiksaanwijzing. Let er in dat geval wel op dat het de jacuzzi helemaal droog is en vervang geen batterijen terwijl de led lamp zich in de jacuzzi bevindt.

Het is ook mogelijk om onze deskundige hulp in te schakelen voor het plaatsen van de led verlichting. De medewerkers uit ons montagepapier hebben jarenlange ervaring en weten daardoor als de beste hoe ze de verlichting vervangen. Neem gerust contact op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Bekijk het assortiment en plaats een bestelling

Op zoek naar jacuzzi verlichting zodat u meer sfeer en gezelligheid kunt realiseren? Neem gerust eens een kijkje tussen de verschillende soorten verlichting producten die we verkopen. We verkopen allerlei soorten verlichting, maar ook de toebehoren die u nodig heeft. Doe de producten naar wens in de winkelmand en rond het bestelproces af. Is uw order meer dan € 100-, waard? Dan hoeft u niet te betalen voor de verzending, de verzendkosten nemen wij namelijk voor onze rekening. Wel zo prettig.

Heeft u een vraag over de aanschaf van de juiste spa verlichting, of over een van de andere spa onderdelen die wij verkopen? Geen probleem, we helpen u graag verder. Neem contact op door te bellen naar 0643838665 of een e-mail te sturen. We staan u graag op deskundige wijze te woord over de producten uit ons assortiment.