Custom Cart0

Storingscode PR

De “PR” (Prepare Ready) modus in een Balboa spa is ontworpen om de spa voor te bereiden op verdere stappen of gebruik. Deze modus kan verschillende functies activeren, afhankelijk van de specifieke configuratie van je spa. Hier zijn enkele algemene stappen die je kunt volgen om met de “PR” modus van een Balboa-spa om te gaan:

  1. Lees de handleiding: Raadpleeg altijd de handleiding van je Balboa-spa om specifieke instructies en informatie te vinden over hoe de “PR” modus werkt voor jouw model.

  2. Controleer het display: Kijk op het bedieningspaneel van je spa om te zien of er specifieke meldingen of indicatoren zijn die aangeven dat de “PR” modus is geactiveerd.

  3. Wacht op voorbereiding: Als de “PR” modus is geactiveerd, laat de spa dan even draaien terwijl deze de voorbereidingsstappen voltooit. Dit kan variëren afhankelijk van je spa en de instellingen.

  4. Volg verdere stappen: Afhankelijk van je specifieke doel (bijvoorbeeld het toevoegen van chemicaliën, instellen van temperatuur, etc.), volg je de verdere stappen zoals beschreven in de handleiding of op het bedieningspaneel.

  5. Documenteer: Het is altijd een goed idee om aantekeningen te maken van de stappen die je neemt, vooral als je specifieke instellingen hebt aangepast of chemische behandelingen hebt uitgevoerd.

  6. Normaal gebruik: Na het voltooien van de benodigde stappen in de “PR” modus, kun je de spa in de normale modus gebruiken voor ontspanning.

Als je specifieke vragen hebt over de “PR” modus of als je problemen ondervindt, is het raadzaam om contact op te nemen met de klantenservice van Bosma Jacuzzi of met een gecertificeerde technicus voor spa-onderhoud. Ze kunnen specifieke begeleiding bieden op basis van de exacte configuratie van je spa. Het is belangrijk om voorzichtig te zijn en de instructies van de fabrikant te volgen om schade aan je spa te voorkomen.

ysteem helpen om tijdelijke elektronische storingen op te lossen. Schakel de jacuzzi uit, wacht enkele minuten en schakel hem vervolgens weer in om te zien of de storingscode verdwijnt.

Raadpleeg de gebruikershandleiding: Raadpleeg de gebruikershandleiding van je jacuzzi voor specifieke instructies met betrekking tot de “PR” storingscode voor jouw model. Hierin kunnen gedetailleerde stappen worden vermeld om het probleem op te lossen.

Als je na het uitvoeren van deze stappen nog steeds de “PR” storingscode ervaart, kan het nodig zijn om een professionele jacuzzi-technicus te raadplegen. Deze specialist kan een diepgaandere diagnose stellen en de nodige reparaties uitvoeren om het probleem op te lossen.