Custom Cart0

Sauna

Toont alle 7 resultaten

Sauna kopen

Wilt u graag een sauna kopen, maar bent u er nog niet uit welke? Wij helpen u graag op weg bij het maken van uw keuze. Het hebben van een sauna geeft u de gelegenheid tot een extra ontspanningsruimte in uw huis. Heerlijk voor een relaxmomentje alleen of juist gezellig met vrienden of familie.

De mooiste sauna kopen

Sauna´s zijn er in verschillende soorten en maten. Wellicht wilt u een traditionele sauna kopen met hoge temperaturen, of juist liever een infrarood sauna welke heerlijk op de spieren en gewrichten inwerkt. En wat dacht u van de nieuwste technologische snufjes op sauna gebied, zoals een geïntegreerde bluetooth speaker en MP3 speler voor het luisteren van uw favoriete muziek? Bekijk het assortiment van Bosma Jacuzzi en kijk welke sauna bij u past.

Koop een sauna van goed formaat

Voordat u kunt overgaan tot het kopen van een sauna, zal u eerst moeten bepalen waar de sauna geplaatst kan worden. De positie is hierbij belangrijk, de meeste sauna´s zijn rechthoekig maar er zijn ook sauna´s die speciaal geschikt zijn om in een hoek te passen. Daarnaast moet u bij het kopen van een sauna rekening houden met het aantal gebruikers, wij bieden sauna´s voor een, twee of drie personen.

Verwarmingsopties

Als u een sauna wilt kopen, dan kunt u kiezen uit verschillende verwarmingsopties. Tussen deze opties zit namelijk verschil in temperatuur, in de warmteoverdracht, de opwarmtijd en het gebruik. Bij de traditionele sauna moet u altijd wachten tot de sauna volledig op temperatuur is, bijna altijd boven de 75 graden. Een infrarood cabine kan al vanaf een lagere temperatuur, 30 graden, gebruikt worden. Hierdoor kan het aantrekkelijker zijn om een infrarood sauna te kopen, omdat deze sneller op de gewenst temperatuur is, meestal binnen 5 tot 10 minuten.

Geen krachtstroom nodig

Daarnaast is het fijn om te weten dat wanneer u een sauna wilt kopen er bij de meeste van onze sauna´s van geen krachtstroom nodig is. De sauna werkt op een normaal stopcontact. Houd hierbij rekening met een verbruik tussen de 1600 Watt en 2200 Watt, afhankelijk van de grootte van de cabine en het soort sauna. Sommige infrarood sauna´s hebben vernieuwde stralers waarmee de intensiteit van de warmte instelbaar is in 0%, 25%, 50%, 75% en 100%. De infrarood sauna is zeer geschikt voor mensen die last hebben van spier- en gewrichtspijn, zoals reuma of artrose.

Wat is de prijs voor het kopen van een sauna?

De prijzen van sauna´s zijn zeer uiteenlopend. Een kleinere sauna kunt u al kopen vanaf circa € 1.300,- en de duurdere modellen gaan richting de € 5.000,-. De prijs hangt onder andere af van het formaat, vermogen, merk, gebruikte materialen, voorzieningen, etc. Sommige sauna´s komen met een leuke extra; een mp3 speler en een geïntegreerde bluetooth speaker met een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel. Zo kunt u heerlijk ontspannen en ondertussen luisteren naar uw favoriete muziek. Over de verzendkosten hoeft u zich in ieder geval geen zorgen te maken, de verzending is gratis vanaf 100 euro.

Vraag meer informatie aan

Er komen veel verschillende aspecten bij kijken als u een sauna wilt kopen. Afhankelijk van uw behoeftes en budget hebben wij een verscheidenheid aan sauna opties. Indien u meer informatie en hulp bij de inkoop wenst, neem dan gerust contact op en u krijgt binnen 24 uur een reactie. Ook over de service hoeft u zich geen zorgen te maken, wij bieden een compleet aanbod in onderdelen van sauna´s en heeft een reparatieservice. Indien u niet tevreden bent met uw sauna dan kunt u deze ruilen binnen 14 dagen via de retourgarantie.