Custom Cart0

Buiten douche

Op zoek naar een nieuwe buitendouche voor in uw tuin?

Een buitendouche is perfect voor de warme zomerdagen. Niets is beter dan een verfrissende douche op een hete dag, want ook in Nederland kan de zon schijnen! Heeft u een zwembad in de tuin? Door van tevoren onder de buitendouche te stappen houdt u uw zwembad schoon en helder. In ons assortiment vindt u verschillende soorten buitendouches waar u binnen no-time van kan genieten. Bekijk de verschillende buitendouches uit ons assortiment en plaats een bestelling in de webshop, of neem eerst contact op voor meer informatie.

Een buitendouche voor iedere tuin

In ons assortiment vindt u verschillende douches voor in de tuin in ons assortiment. Van stilistische aluminium hybride douches, perfect voor een strakke en moderne tuin, tot kleurrijke Happy 4X4 douches voor een vrolijke en zomerse sfeer. Bent u op zoek naar iets kleins voor naast het zwembad? Kijk dan eens naar de compacte Jolly Go douche, of overweeg de Happy to Go versie, beschikbaar in wel 5 kleuren!

Onze buitendouches zijn gemaakt om u van gemak te voorzien. Zo komen ze met een temperatuurknop en een klein kraantje op kniehoogte en uiteraard een draaiknop waarmee u de straal van de douche zelf kunt instellen.

Combineert u uw buitendouche met een sauna in de tuin of een relaxte jacuzzi? Bekijk dan ook de andere producten uit ons assortiment kies voordelig. Bekijk onze prachtige sauna’sof lees alles over onze hier.

Waarom een buitendouche bestellen bij Bosma Jacuzzi?

U bent erover uit dat een buitendouche een aanvulling is op uw tuin, nu moet u nog kiezen waar u de buitendouche aanschaft. Wij zetten de voordelen van Bosma Jacuzzi voor u daarom op een rij:

    • Gratis verzending vanaf €100,-
    • Binnen 24 uur reactie
    • Compleet aanbod in onderdelen van jacuzzi’s
    • Full service: inkoop & reparatie
    • Binnen 14 dagen retourgarantie

Bekijk ons aanbod en plaats een bestelling

Bekijk de verschillende douches uit ons assortiment en plaats een bestelling. Vervolgens wordt uw buitendouche gratis verzonden en zo snel mogelijk geleverd.

.

Heeft u een vraag over het kopen van een buitendouche of wilt u bijvoorbeeld meer weten over het installeren en onderhouden van één van onze mooie douches? Neem gerust contact met ons op voor het vergaren van meer informatie. We zijn telefonisch, maar ook via de e-mail bereikbaar. Bel naar 06 – 438 386 65 of stuur ons een , vervolgens ontvangt u binnen 24 uur een reactie op uw e-mail.