Custom Cart0

Jacuzzi filter

Jacuzzi filter nodig? De aanschaf van zo’n filter is geen overbodige luxe, want het filter zorgt ervoor dat alle zwevende deeltjes uit het water gefilterd worden. In ons assortiment vindt u vele jacuzzi filters van verschillende merken met verschillende diameters en lengtes. Van schroeffilters voor de spa tot hervulbare filter-catridges. Bekijk de spa filters uit ons assortiment en plaats een bestelling in de webshop. Bestellingen met een orderwaarde vanaf € 10-, worden gratis verzonden. Heeft u een vraag over een van de producten uit ons assortiment? Neem gerust contact op, u ontvangt altijd binnen 24 uur een reactie.

Jacuzzi filter

De jacuzzi of spa raakt vervuild door bijvoorbeeld vieze voeten of bladeren die rondzweven in de tuin. Een jacuzzi filter wordt ook wel eens een spa filter genoemd en zorgt ervoor dat zwevende deeltjes in het water van uw jacuzzi verleden tijd zijn. Het gebruik van een filter is nodig, omdat het water in uw jacuzzi doorgaans ongeveer 38°C is. Dit is een heerlijke temperatuur om in te vertoeven met vrienden en familie, maar het is ook een temperatuur die bacteriën zeer aangenaam vinden. Om de waterkwaliteit optimaal te krijgen en te behouden, dienen deze bacteriën bestreden te worden met een speciaal filter.

In ons assortiment vindt u vele verschillende filters, waardoor de kans heel groot is dat er een geschikte filter voor uw jacuzzi bij zit. Wanneer u geen geschikt filter vindt, kunt u gerust contact met ons opnemen. In de meeste gevallen kunnen we namelijk alsnog iets voor u betekenen.

Vervangen van het filter

Wanneer een filter in de spa niet optimaal meer werkt, merkt u dat aan de kwaliteit van het water in uw jacuzzi. Misschien drijft er viezigheid in het water, of merkt u op een andere manier dat het tijd is om het filter te vervangen. Doorgaans gaat een jacuzzi filter ongeveer 2 a 3 maanden mee. We kunnen geen exact aantal weken of maanden noemen, aangezien hoe vaak het filter vervangen moet worden geheel afhankelijk is van het type jacuzzi. Vervang hem op tijd, zodat bacteriën geen kans krijgen voor het aantasten van de onderdelen. Tussentijds reinigt u het filter met gebruik van een filterreinigingsmiddel, filterreiniger of met een automatisch systeem.

Het juiste filter bestellen

De ene jacuzzi is de ander niet. Daarom is het tijdens het bestellen van een jacuzzi filter van groot belang dat u rekening houdt met de lengte van het filter en de diameter van het filter, maar ook met de aansluiting. U kunt de diameter opmeten van de bovenkant tot de onderkant, let er op dat u de handvatten en/of aansluitingen niet meerekent. U meet de diameter van het filter door hem van rand tot rand op te meten. Wij verkopen filters met een hoogte van 10 cm tot 45 cm en hoger. De diameters variëren van 11 cm tot en met 22 cm. De meeste filters uit ons assortiment beschikken over een gat aansluiting die u over een koker in de spa heen schuift. Heeft u hulp nodig tijdens het bestellen van het juiste filter? Neem gerust contact op voor meer informatie, u ontvangt binnen 34 uur een reactie.

Bekijk het assortiment en bestel

Wij verkopen een verscheidenheid aan verschillende spa filters. Bekijk het assortiment en plaats een bestelling in de webshop. Wanneer de orderwaarde meer dan € 100 -, bedraagt nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Heeft u een vraag over een van de producten uit ons aanbod, of heeft u een andere vraag over het onderhouden van een spa? Neem gerust contact met ons op voor het inwinnen van meer informatie. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 0643838665 of een e-mail te versturen. U hoort binnen 24 uur van ons.