Custom Cart0

Displays

Jacuzzi displays

Is het display van uw jacuzzi defect? Bij Bosma Jacuzzi vindt u diverse jacuzzi displays als vervanging van de defecte. Wij hebben een ruim assortiment aan jacuzzi displays, waardoor u altijd wel een display kunt vinden die geschikt is voor uw display. In het menu hier aan de zijkant kunt u selecteren op jacuzzi merk. U ziet dan direct de beschikbare displays, die u via onze website direct kunt bestellen.

Met de display voor de jacuzzi kunt u deze bedienen. Daarom is het handig als het display altijd werkt. Merkt u dat het display minder goed werkt, of helemaal defect is? Vernieuw deze dan zo snel mogelijk, zodat u snel weer optimaal kunt genieten van de jacuzzi.

Jacuzzi displays aanschaffen bij Bosma Jacuzzi

  • Gratis verzending vanaf €100,-;
  • Binnen 24 uur reactie;
  • Compleet aanbod in onderdelen van jacuzzi’s;
  • Full-service: inkoop en reparatie;
  • Binnen 14 dagen retourgarantie.

Zoek op onze website het display dat u nodig hebt voor uw jacuzzi, en plaats direct een bestelling. Wij zullen deze dan zo snel mogelijk naar u opsturen. Twijfelt u over welk display u nodig hebt of hebt u nog vragen? Neem dan gerust contact op door te bellen naar 06 – 4383 8665.

De werking van een display

Het display is het onderdeel van de jacuzzi waarmee u de jacuzzi bedient. U kunt hiermee bijvoorbeeld de verlichting aan- en uitzetten, het verhogen of verlagen van de temperatuur en het aan- en uitzetten van de bubbels. Als er water in het display of onder het scherm, kan deze kapot gaan of minder goed af te lezen zijn. Ook kan het voorkomen dat de knoppen het minder goed doen of helemaal niet meer reageren. U kunt dan het display gewoon vervangen.

Het uitzoeken van een nieuw display is zeer eenvoudig, want u moet gewoon dezelfde bestellen als die op het moment bij uw jacuzzi zit. U komt te weten welk display u hebt, door te letten op het modelnummer, het aantal buttons dat u hebt, de afmetingen en welke control box er is. Indien u er toch niet helemaal uitkomt, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag met bepalen welk display u nodig hebt.

Onderdelen voor de jacuzzi

Op onze website kunt u diverse onderdelen voor de jacuzzi vinden. Het kan natuurlijk zijn dat er een onderdeel van uw jacuzzi defect raakt. Het is dan absoluut niet nodig om de jacuzzi direct volledig af te schrijven. Vaak is het vervangen van een onderdeel al genoeg om de jacuzzi weer werkend te krijgen. Weet u al welk onderdeel defect is? Dan kunt u deze direct via onze website bestellen. Wij zorgen er dan voor dat het onderdeel zo snel mogelijk bij u in huis is.

Indien u niet weet welk onderdeel defect is, maar u de jacuzzi toch snel weer wilt gebruiken, kunt u ons inschakelen als monteur. Wij hebben zeer veel ervaring op het gebied van jacuzzi’s, en komen graag bij u op locatie om uw jacuzzi weer werkend te krijgen. U kunt gelijk contact met ons opnemen voor meer informatie of om ons in te schakelen.

Bestel uw jacuzzi display vandaag nog

Is het display van uw jacuzzi defect? Wacht dan niet te lang en bestel vandaag nog een nieuwe. Wij zorgen dan dat deze zo snel mogelijk bij u in huis is. Hebt u nog vragen of weet u niet zeker welke display u moet hebben? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken door te bellen naar 06 – 4383 8665 of stuur een e-mail naar info@bosmajacuzzi.nl.