Custom Cart0

Jacuzzi

Jacuzzi kopen

Wilt u een jacuzzi kopen? Heel veel mensen dromen ervan om ooit op het punt in het leven te komen waarop de aanschaf van een jacuzzi haalbaar is. Wanneer u de knoop heeft doorgehakt, wilt u natuurlijk ook een spa kopen waar u nog jarenlang plezier van heeft. Bovendien wilt u een goede keuze maken. In het assortiment van Bosma Jacuzzi vindt u verschillende jacuzzi’s waar meerdere personen heerlijk in kunnen genieten.

Bekijk de nieuwe en tweedehands jacuzzi’s uit ons assortiment en plaats een bestelling in de webshop, of neem eerst contact op voor meer informatie. Uw spa wordt gratis bezorgd.

Jacuzzi kopen bij Bosma Jacuzzi

In het assortiment van Bosma Jacuzzi vindt u vele luxe jacuzzi’s waar u gemakkelijk een aantal uurtjes in kunt vertoeven. Een jacuzzi wordt ook wel een spa, bubbelbad of hottub genoemd. De jacuzzi’s die wij verkopen zijn van het merk Coast Spa en zijn groot genoeg om plek te bieden aan ongeveer 6 personen. De spa heeft 6 plaatsen, waarvan 5 zitplaatsen en 1 zitplaats. Ideaal voor een avondje gezelligheid onder het genot van een hapje en een drankje, of puur ter ontspanning na een lange werkdag.

De luxe jacuzzi’s zijn van allerlei gemakken voorzien. Zo zijn ze onder andere voorzien van onderwaterverlichting, een Bluebooth Ampfilter inclusief 2 speakers en een digitaal besturingspaneel. Kortom, aan luxe en ontspanning geen gebrek!

Waarom een spa bestellen bij Bosma Jacuzzi?

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Binnen 24 uur reactie;
  • Compleet aanbod in onderdelen van jacuzzi’s;
  • Full service: inkoop & reparatie;
  • Binnen 14 dagen retourgarantie.

Plaats direct een bestelling via onze website. Wij doen dan ons best om deze zo snel mogelijk bij u te bezorgen. Hebt u vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 – 438 386 65.

Ook tweedehands spa’s

We begrijpen dat niet iedereen de financiële middelen heeft om een nieuwe jacuzzi of spa aan te schaffen. Om die reden verkopen wij ook tweedehands jacuzzi’s die nog perfect werken en uitvoerig getest zijn. Wij beschikken over een wisselend aanbod aan tweedehands jacuzzi’s die professioneel gecontroleerd zijn door spa specialisten. Zodoende bent u gegarandeerd van een gebruikte jacuzzi die in nieuwstaat verkeert en een vriendelijk prijskaartje heeft. Voor het bekijken van ons assortiment aan tweedehands spa’s verwijzen we u graag door naar Marktplaats.

Fullservice Jacuzzi specialist

Bosma Jacuzzi staat voor full-service. Zo kunt u bij ons niet alleen terecht voor de aankoop van een nieuwe of tweedehands spa of jacuzzi, maar ook voor de aankoop van meer dan 1500 verschillende jacuzzi onderdelen. We bezorgen de bestellingen op locatie en kunnen indien nodig een diagnose stellen en vervolgens een vakkundige reparatie uitvoeren. Indien gewenst kunt u kiezen voor het service pakket.

Wanneer u hiervoor kiest komen we eenmaal per jaar langs voor het vervangen van de ozon generator, controleren we op lekkage en kijken we de waterkwaliteit na. Ook controleren we het besturingssysteem en de componenten zoals de heater, pompen en blower. Wel zo prettig, want zo hoeft u voor eventuele reparatie geen andere partij in te schakelen.

Accessoires voor de jacuzzi

Bij ons kunt u ook terecht voor diverse accessoires en onderdelen voor de jacuzzi. Het kan natuurlijk zijn dat u meer comfort toe wilt voegen aan de jacuzzi. Hoofdsteunen zijn dan een goede optie. Wij bieden diverse accessoires voor de verschillende merken jacuzzi’s die er te krijgen zijn. Verder hebben we nog veel meer accessoires, zoals een hottub cover, zodat het water langer goed blijft, filters, jets, pompen en verlichting. Wij zijn van alle markten thuis als het om jacuzzi’s gaat, dus bij ons bent u absoluut aan het juiste adres voor alle jacuzzi accessoires.

Bekijk ons aanbod en plaats een bestelling

Bekijk de verschillende jacuzzi’s uit het assortiment van Bosma Jacuzzi en plaats een bestelling. Vervolgens wordt uw spa gratis verzonden en zorgen we ervoor dat de spa zo snel mogelijk geleverd wordt.

Heeft u een vraag over het kopen van een spa of wilt u bijvoorbeeld meer weten over het installeren en onderhouden van een spa? Neem gerust contact met ons op voor het vergaren van meer informatie. We zijn telefonisch, maar ook via de e-mail bereikbaar. Bel naar 06 – 438 386 65 of stuur ons een e-mail, vervolgens ontvangt u binnen 24 uur een reactie op uw e-mail.