Jacuzzi

Jacuzzi geuren

Bent u op zoek naar jacuzzi geuren? Deze schaft u aan bij Bosma Jacuzzi. Ze hebben een assortiment van meer dan 80 verschillende jacuzzi geuren. Door een geurtje aan de jacuzzi toe te voegen, krijgt het water een heerlijke geur. Tevens geeft het u een schoon gevoel. Uw verblijf in uw jacuzzi zal nog prettiger worden dan dat u het altijd al ervaart.

U kunt bij ons via onze website de geuren bestellen naar uw keuze. Door ons uitgebreide assortiment kunt u altijd een geur vinden die naar uw wens is. De jacuzzi geuren die wij in ons assortiment hebben, zijn van Camylle Velours de Spa, Hydro Therapies en InSPAration.

Jacuzzi geuren van Bosma Jacuzzi

  • Gratis verzending vanaf €100,-;
  • Binnen 24 uur reactie;
  • Compleet aanbod in onderdelen van jacuzzi’s;
  • Full-service: inkoop en reparatie;
  • Binnen 14 dagen retourgarantie.

Plaats direct een bestelling via de website, zodat u de jacuzzi geuren snel in huis hebt. U kunt dan optimaal van uw jacuzzi genieten. Hebt u vragen of wilt u om een andere reden contact opnemen? Dat kan door te bellen naar 06 – 4383 8665.

Waarom jacuzzi geuren?

Er zijn diverse redenen waarom jacuzzi geuren een fijn gevoel geven. Buiten dat het een fris gevoel geeft, kan het ook werken als een ware aromatherapie. De geursensatie zorgt voor een rustgevende werking op uw lichaam en geest. U kunt met een heerlijke geur in de jacuzzi nog meer ontspannen dan dat u altijd al deed in de jacuzzi. De geuren zijn daarnaast volledig natuurlijk en dus veilig voor uw huid en lichaam.

Het combineren van geuren

U kunt er voor kiezen om slechts één geur aan het water toe te voegen, maar u kunt ook geuren combineren. Diverse parfums van het assortiment Velours de Spa kunnen met elkaar gemengd worden. Hierdoor krijgt u unieke geuren en kunt u weer iets anders proberen als u uitgekeken raakt op de huidige geur. Hang heerlijk achterover in uw jacuzzi en geniet van het warme water en de heerlijke geuren. Bij elk artikel op onze website staat een beschrijving van de geur.

Het gebruik van jacuzzi geuren

Als u kiest om een jacuzzi geur te gebruiken, hoeft er slechts een kleine hoeveelheid van de geur toegevoegd te worden aan het water, waardoor u de geur vaker kunt gebruiken. Het zijn vluchtige geuren, wat ervoor zorgt dat er geen residuen achterblijven in het filter. Hierdoor zijn de geuren veilig om te gebruiken in het water van de jacuzzi. Het product is ook te gebruiken met alle desinfectiemiddelen. De jacuzzi kan dus nog gewoon schoongemaakt worden zoals u dat gewend bent.

Jacuzzi onderdelen en meer

Bij ons bent u aan het juiste adres voor alles op het gebied van jacuzzi’s. Wij hebben zeer veel ervaring met jacuzzi’s en alles er omheen. U kunt bij ons onderdelen aanschaffen, accessoires voor de jacuzzi of u kunt ons inschakelen als monteur. Want ook als uw jacuzzi defect is en u er zelf niet uit komt, kunt u contact met ons opnemen. Wij komen bij u op locatie om de jacuzzi te repareren zodat u daarna weer heerlijk kunt genieten van het warme water.

Plaats een bestelling via de website

Wilt u genieten van de heerlijke geuren die u toe kunt voegen aan de jacuzzi? Plaats dan direct een bestelling via onze website. Wij zullen deze dan zo snel mogelijk naar u toe sturen. Indien u nog vragen hebt, horen wij dat graag. U kunt contact opnemen door te bellen naar 06 – 4383 8665 of door te e-mailen naar info@bosmajacuzzi.nl.