Custom Cart0

Wellness

Wellness

Bent u op zoek naar wellness producten, zoals sauna’s of zwembad onderdelen? In het aanbod van Bosma jacuzzi zijn er meer dan 70 wellness producten. Hieronder vallen verschillende sauna’s, buiten douches voor bij uw zwembad, warmte pompen en andere zwembad onderdelen.
Vindt u het wellness product dat u zoekt niet terug in ons aanbod? Bel dan gerust naar 0643838665, wie weet kunnen we alsnog iets voor u betekenen. Bij een orderwaarde vanaf €100,- worden de producten gratis verzonden. Ten slotte geniet u altijd van 14 dagen retourgarantie.

Buiten douches

Heeft u een zwembad, maar mist u nog een bijpassende buiten douche? Dan hebben wij een breed assortiment waaruit u kunt kiezen om uw zwembad ervaring af te maken. Ons assortiment bevat 30 verschillende, stylische douches van meerdere topmerken als Formidra. Als u geinteresserd bent kan u altijd een bestelling plaatsen, dan nemen wij contact met u op. In ons assortiment vindt u de volgende buiten douche varianten:
⦁ Aluminium hybride douches
⦁ Cobra douches
⦁ Happy 4×4 douches
⦁ Happy to go douche
⦁ Jolly 33 douches
⦁ Jolly go douches
⦁ So happy douches
⦁ En spring douches

Sauna

Bij Bosma jacuzzi verkopen wij een aantal sauna’s om uw wellness ervaring compleet te maken. Onze sauna’s zijn van het hoogstaande merk Interline, waarmee kwaliteit gegarandeerd wordt. Een aantal van de sauna’s hebben geavanceerde mogelijkheden, zoals bluetooth en led verlichting met verschillende kleuren opties.

Wellness onderdelen

Heeft u problemen met uw warmtepomp of heeft u een nieuwe filterpomp nodig voor in uw zwembad? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een aanzienlijk aanbod in warmtepompen en filterpompen voor uw zwembad. Het assortiment filterpompen biedt voor elke omvang zwembad een oplossing. Niet alleen verkopen wij filterpompen, maar ook filtermateriaal om de pompen mee aan te vullen.
Naast de filterpompen bevat ons assortiment meerder warmtepompen om uw zwembad op de juiste temperatuur te houden. De pompen van Interline en Poolex hebben verschillende verwarmingscapaciteiten om zwembaden tot 55000 liter te verwarmen. Dit doet de warmtepomp door bruikbare energie uit de buitenlucht om te zetten om op een goedkope en energiezuinige manier uw zwembad te verwarmen.

Bestel wellness producten of onderdelen in de webshop

Bekijk de verschillende wellness producten of onderdelen hier in de webshop en bestel het product waar u naar op zoek bent. Het kan zo zijn dat het specifieke product dat u zoekt niet bij ons op de website staat. Neem in dat geval gerust contact met ons op. In sommige gevallen kunnen we nog steeds aan het door u gewenste product komen.

Neem contact met ons op door te bellen naar 0643838665 of stuur een email naar info@bosmajacuzzi.nl. Vervolgens ontvangt u binnen 24 uur reactie. Ook wanneer u een vraag heeft of deskundig advies wenst staan we u graag te woord.