Hoofdsteunen

Jacuzzi hoofdsteun

Wilt u meer comfort toevoegen aan uw jacuzzi, schaf dan een luxe hoofdsteun aan. Met een hoofdsteun afgestemd op de houding van uw hoofd geniet u nog meer van uw warme jacuzzi of spa. Bovendien is het gebruiken van een hoofdsteun erg gezond, want uw bloedstroom wordt er sterker van. In het assortiment van Bosma Jacuzzi vindt u hoofdsteunen van verschillende merken zoals Sundance, Master Spa en Caldera Spa. Plaats gelijk een bestelling!

Neem een kijkje tussen onze producten en ontdek het ruime aanbod onderdelen & accessoires voor jacuzzi’s en spa’s. We verkopen namelijk meer dan alleen hoofdsteunen. Ook jets, verlichting, heaters en displays zijn te vinden in ons assortiment. In totaal bestaat het assortiment van Bosma Jacuzzi uit meer dan 1500 onderdelen.

Jacuzzi hoofdsteun kopen bij Bosma Jacuzzi

Een hoofdsteun geeft u meer comfort in uw spa. U laat uw hoofd als het ware rusten op een zacht kussen. Een goede hoofdsteun biedt u ontspanning en ondersteuning aan nek en schouders. U kunt langer blijven liggen en nog meer relaxen in uw jacuzzi. Er ontbreekt u aan niks, u komt compleet tot rust!

Bekijk het aanbod hoofdsteunen in de webshop van Bosma Jacuzzi. Heeft u een voorkeur voor een bepaald merk? Klik op het merk, dan verschijnt de selectie direct in beeld. We hebben in totaal 11 merken in ons assortiment. Hier komen ze: Caldera Spa, Cleawater Spa, Dimension One, HotSpring, Jacuzzi Spa, Marquis Spa, Master Spa, Spaform, Sundance, Vita Spa en Wellis.

Kies de gewenste vorm

Hoofdsteunen zijn er in verschillende soorten, maten en vormen. Zo zijn er lange, ovale en brede vormen. Welke vorm het meest geschikt is voor uw hoofd hangt af van persoonlijke wensen. De ideale houding is immers voor iedereen anders en zo ook het kussen. Mocht u advies hierover willen inwinnen, mag u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag met kiezen.

Meer dan 1500 jacuzzi / spa onderdelen

Aan jacuzzi onderdelen geen gebrek bij Bosma Jacuzzi. In ons assortiment vindt u meer dan 1500 onderdelen, van accessoires als hoofdsteunen en displays tot onmisbare onderdelen als pompen en filters. We hebben niet voor niets het grootste assortiment spa onderdelen van Nederland. Welk onderdeel u ook zoekt voor uw spa of jacuzzi, de kans is groot dat u het vindt in onze webshop.

Mocht u het onderdeel niet terugvinden in ons aanbod, mag u gerust contact met ons opnemen. In de meeste gevallen kunnen we alsnog aan dat spa onderdeel komen. Ook voor advies kunt u ons natuurlijk bereiken!

Waarom een jacuzzi hoofdsteun bestellen bij Bosma Jacuzzi?

  • ✔️ Gratis verzending vanaf €100,-
  • ✔️ Binnen 24 uur reactie
  • ✔️ Compleet aanbod jacuzzi’s en onderdelen
  • ✔️ Full service > Advies, onderhoud & reparatie
  • ✔️ Eenvoudig betalen met iDEAL of PayPal
  • ✔️ Binnen 14 dagen retourgarantie

Plaats direct een bestelling

Een hoofdsteun gevonden die aan uw wensen voldoet? Bestel het product dan direct in de webshop. Heeft u nog een vraag of wenst u meer informatie? U kunt ons telefonisch bereiken via 0643838665. Een e-mail sturen mag uiteraard ook, wij reageren binnen 24 uur op uw mail.