Custom Cart0
FROG Replacement Bromine Cartridge - Bromine Jacuzzi - Bromine Spa - Replacement Jacuzzi - FROG Spa - Cartridge Spa - Replacement Spa - Replacement
FROG Bromine Cartridge -Vervangende Cartridge – Voor FROG Floating Systeem

23,95

23,95

FROG Bromine Cartridge -Vervangende Cartridge – Voor FROG Floating Systeem

23,95

Houd Jouw Spa Fris met de FROG Replacement Bromine Cartridge

De FROG Replacement Bromine Cartridge maakt spa-onderhoud eenvoudig en effectief. Ontworpen voor gebruik met het Spa FROG systeem, biedt deze cartridge een gemakkelijke manier om bromine aan jouw spa toe te voegen. Met eenvoudige vervanging en compatibiliteit met Spa FROG chloor cartridges, zorgt dit product voor zorgeloos genieten van jouw spa. Kies voor helder en hygiënisch water met de FROG Replacement Bromine Cartridge.

Artikelnummer: CH-FS102 Categorieën: , ,

Beschrijving

Houd jouw spa water fris en schoon met de FROG Replacement Bromine Cartridge, een betrouwbare oplossing voor effectief waterbeheer. Speciaal ontworpen voor gebruik in combinatie met het FROG waterbehandelingssysteem, biedt deze cartridge een eenvoudige manier om de juiste hoeveelheid bromine aan jouw spa toe te voegen. Of je nu ontspant na een lange dag of geniet van een gezellige spa-sessie met vrienden, de FROG Replacement Bromine Cartridge zorgt voor helder en hygiënisch water, zodat je onbezorgd kunt genieten.

Belangrijkste Kenmerken:

1. Speciaal Ontworpen voor Spa FROG Systeem: De FROG Replacement Bromine Cartridge is speciaal ontworpen om naadloos te integreren met het Spa FROG waterbehandelingssysteem, wat zorgt voor consistent en effectief waterbeheer.

2. Eenvoudige Vervanging: Het vervangen van de cartridge is eenvoudig en snel. Volg de instructies voor een moeiteloze vervanging, waardoor je continu kunt genieten van de voordelen van brominebehandeling.

3. Spa FROG Chloor Cartridge Compatibiliteit: Deze cartridge is ook compatibel met Spa FROG chloor cartridges, waardoor je flexibiliteit hebt bij het kiezen van jouw waterbehandelingsmethode.

4. Regelmatige Toevoeging van Bromine: Met de FROG Replacement Bromine Cartridge voeg je regelmatig de juiste hoeveelheid bromine toe aan jouw spa, wat essentieel is voor het behoud van schoon en helder water.

5. Effectief Waterbeheer voor Zorgeloos Genieten: Dankzij de betrouwbare prestaties van de FROG Replacement Bromine Cartridge kun je zorgeloos genieten van jouw spa, wetende dat het water goed wordt beheerd voor een optimale spa-ervaring.

Geniet van de voordelen van effectief waterbeheer met de FROG Replacement Bromine Cartridge. Houd jouw spa fris en hygiënisch, klaar voor ontspanning op elk moment.

Gebruik

De Spa Frog Bromine cartridge is voor gebruik met het Spa Frog In-Line Systeem. Hiermee opent u simpel het kapje aan de zijkant van uw  bad, opent de houder en stopt het cartridge erin. Dit cartridge is vervolgens, afhankelijk van gebruik, 2 tot 4 weken effectief.

 

Naast het In-Line Systeem kunt u ook kiezen voor het Floating systeem. Daarmee klikt u het cartridge aan de onderkant in het systeem en drijft het door uw bad of zwembad.

 

Spa Frog combineert de Bromine en Conditioner cartridges om uw spa te reinigen. Dit gebeurt door het gebruik van natuurlijke mineralen, met een een kleine hoeveelheid bromine. Dit reinigt uw spa op een natuurlijke wijze. Dit voorkomt gebleekte zwemkleding, chloorgeur, en mogelijke huidirritatie van chloor.

Handleiding

Spa-FROG-In-Line-Manual