fbpx
Custom Cart0
Stainless style 2” Diverter Valve

55,00

55,00

Stainless style 2” Diverter Valve

55,00

Roestvrijstalen diverter van 2 inch.

Afmetingen: 

  • Diameter : 97mm
  • Binnenste diameter : 2″ (60mm)
  • Aflopende diameter : 79-85 mm
Artikelnummer: VW200S Categorie:

Voordelen van Bosma Jacuzzi

 

✔️ Gratis verzending vanaf €100,-

✔️ Compleet aanbod in jacuzzi’s en onderdelen

✔️ Full service – Advies, onderhoud & reparatie

✔️ Eenvoudig betalen met iDEAL of PayPal

✔️ Ontvang altijd binnen 24 uur reactie

 

Voor spa’s, jacuzzi’s en massage baden bent u bij Bosma jacuzzi op het juiste adres. Bij ons vindt u meer dan 2.000 producten onderverdeeld in massage baden, spa onderdelenspa onderhoudsproducten en spa accessoires. Van meer dan 27 merken.

Beschrijving

Een Stainless style 2 inch Diverter Valve is een waterverdeler die wordt gebruikt om water te verdelen tussen verschillende afvoerpunten, zoals een douche, bad of jacuzzi. Het heeft 2 inch aansluitingen, wat verwijst naar de grootte van de aansluitingen die worden gebruikt voor het aansluiten van de verdeler op het waterverdelersysteem. De term “Stainless style” suggereert dat de verdeler is gemaakt van roestvrij staal, een duurzaam en corrosiebestendig materiaal dat ideaal is voor gebruik in vochtige of natte omgevingen. Roestvrij staal is ook hygiënisch en eenvoudig schoon te maken.

Deze verdeler is vaak gebruikt in badkamers in huizen of hotels en zorgt ervoor dat water wordt verdeeld tussen verschillende afvoerpunten zoals een douche, bad of een jacuzzi. Het kan ook worden gebruikt in andere toepassingen, zoals zwembaden of andere waterverdelingssystemen. Deze verdeler is vaak gekozen vanwege de stijlvolle uitstraling van roestvrij staal en de voordelen van een duurzaam en corrosiebestendig materiaal. Deze verdeler kan ook worden gekozen vanwege de hogere kwaliteit en betrouwbaarheid die wordt geleverd door het gebruik van roestvrij staal.