fbpx
Custom Cart0
Balboa Heater Terminal Strap

2,95

2,95

Balboa Heater Terminal Strap

2,95

GS500, GS500Z, GS501, GS501Z (met 3.0KW alleen op label), GS501SZ, GS510, GS510S, GS510Z, GS510SZ, GS511SZ, GS523DZ, GL2000 mach 3, GL2001 mach 3.

Dit wordt gebruikt om de heater vast te maken aan de box en wordt vastgemaakt met 2 moeren van 10mm.

EAN: 702811389274 Artikelnummer: HT-BHS30 Categorieën: , ,

Voordelen van Bosma Jacuzzi

 

✔️ Gratis verzending vanaf €100,-

✔️ Compleet aanbod in jacuzzi’s en onderdelen

✔️ Full service – Advies, onderhoud & reparatie

✔️ Eenvoudig betalen met iDEAL of PayPal

✔️ Ontvang altijd binnen 24 uur reactie

 

Voor spa’s, jacuzzi’s en massage baden bent u bij Bosma jacuzzi op het juiste adres. Bij ons vindt u meer dan 2.000 producten onderverdeeld in massage baden, spa onderdelenspa onderhoudsproducten en spa accessoires. Van meer dan 27 merken.

Beschrijving

De Balboa Heater Terminal Strap is een belangrijk onderdeel voor de verwarming van uw spa of zwembad. Deze terminal strap is speciaal ontworpen voor gebruik met Balboa verwarmingselementen en is een essentiële accessoire om ervoor te zorgen dat uw verwarming veilig en efficiënt werkt.

De terminal strap is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is ontworpen om de elektrische verbinding tussen de verwarmingselementen en de verwarmingselementen te versterken. Deze terminal strap zorgt ervoor dat de elektriciteit op de juiste manier wordt geleid en is daarom van cruciaal belang voor de veiligheid en het functioneren van uw verwarming.

De Balboa Heater Terminal Strap is eenvoudig te installeren. U hoeft geen professionele hulp in te schakelen om deze terminal strap te installeren, u kunt het eenvoudig zelf doen. Dit maakt het vervangen van deze onderdelen een eenvoudig proces.

De Balboa Heater Terminal Strap is ontworpen om te voldoen aan de hoogste eisen en is daarom een betrouwbare keuze voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatief hoogwaardige terminal strap voor zijn spa of zwembad verwarming. Dankzij de hoogwaardige materialen en de precieze constructie, zal deze terminal strap een lange levensduur hebben en uw verwarming efficiënt en veilig laten werken.

In samenwerking met de Balboa verwarmingselementen, zorgt de Balboa Heater Terminal Strap voor een optimale prestatie van uw verwarming en een veilige elektrische verbinding. Het is een belangrijk onderdeel voor de veiligheid en efficiëntie van uw verwarming en een must-have accessoire voor elke spa of zwembad eigenaar die zijn verwarming in optimale conditie wil houden.