fbpx
Custom Cart0
Balboa 2.0kW M7 Heater with Studs (GS-GL)

235,48

235,48

Balboa 2.0kW M7 Heater with Studs (GS-GL)

235,48

Een heater van Balboa van 2.0kW die gemaakt is voor de meerdere controle boxen van de GS serie, namelijk de GS500, GS500Z, GS501 en GS501Z. De heater heeft een stroomtoevoer nodig van:

  • 230v
  • 50hz
  • 2.0 kW
  • 8.0-8.5 Ampère

De heater functioneert met 2 M7 sensoren om de stroming te detecteren en meten en heeft een vereiste stromingssnelheid van 21gpm. De sensoren bevinden zich aan beide kanten van de heater.

De heater wordt aangesloten door middel van een 2 inch vrouwelijke aansluiting.
De afmetingen van de heater zijn:

  • 381mm in de lengte
  • 50.8mm diameter
  • 495.3mm volledige lengte

De heater wordt geleverd zonder de afdichtringen en de kunstof aansluitingen. Deze kunt u hier vinden: https://bosmajacuzzi.nl/2-inch-balboa-heater-oring-gasket-single/ 

Artikelnummer: HT-BST20 Categorieën: , ,

Voordelen van Bosma Jacuzzi

 

✔️ Gratis verzending vanaf €100,-

✔️ Compleet aanbod in jacuzzi’s en onderdelen

✔️ Full service – Advies, onderhoud & reparatie

✔️ Eenvoudig betalen met iDEAL of PayPal

✔️ Ontvang altijd binnen 24 uur reactie

 

Voor spa’s, jacuzzi’s en massage baden bent u bij Bosma jacuzzi op het juiste adres. Bij ons vindt u meer dan 2.000 producten onderverdeeld in massage baden, spa onderdelenspa onderhoudsproducten en spa accessoires. Van meer dan 27 merken.

Beschrijving

De Balboa 2.0kW M7 Heater with Studs (GS-GL) is een hoogwaardige verwarming voor uw spa of zwembad. Deze verwarming is ontworpen met een vermogen van 2.0 kW en is uitgerust met M7 technologie, waardoor het in staat is om snel en efficiënt een grote hoeveelheid water te verwarmen. Dit maakt de verwarming geschikt voor zowel grotere zwembaden als kleinere spa’s.

De verwarming is voorzien van studs, wat betekent dat deze gemakkelijk te installeren is. Het installeren van de verwarming is een eenvoudig proces en kan zonder professionele hulp worden gedaan. De verwarming is ook gemakkelijk te bedienen, zodat u snel kunt genieten van verwarmd water.

De Balboa 2.0kW M7 Heater with Studs (GS-GL) is gemaakt van duurzaam materiaal, waardoor deze lang meegaat. Dankzij deze kwaliteit zult u jarenlang plezier hebben van de verwarming. Daarnaast is de verwarming ook energie-efficiënt, waardoor u bespaart op uw energiekosten.

Met deze Balboa 2.0kW M7 Heater with Studs (GS-GL) kunt u ervoor zorgen dat uw zwembad of spa altijd op de juiste temperatuur is. De verwarming is ontworpen om te voldoen aan de hoogste eisen en is daarom een betrouwbare keuze voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatief hoogwaardige verwarming voor zijn zwembad of spa. Met zijn M7 technologie zorgt de verwarming voor een snelle en efficiënte verwarming van uw spa of zwembad. De studs zorgen voor een gemakkelijke installatie en het energie-efficiënte ontwerp zorgt voor een lagere energiekosten.