fbpx
Custom Cart0
Gecko 2kW Flow Thru Heater SSPA

292,37

292,37

Gecko 2kW Flow Thru Heater SSPA

292,37

Artikelnummer: HT-GEC20 Categorieën: , ,

Voordelen van Bosma Jacuzzi

 

✔️ Gratis verzending vanaf €100,-

✔️ Compleet aanbod in jacuzzi’s en onderdelen

✔️ Full service – Advies, onderhoud & reparatie

✔️ Eenvoudig betalen met iDEAL of PayPal

✔️ Ontvang altijd binnen 24 uur reactie

 

Voor spa’s, jacuzzi’s en massage baden bent u bij Bosma jacuzzi op het juiste adres. Bij ons vindt u meer dan 2.000 producten onderverdeeld in massage baden, spa onderdelenspa onderhoudsproducten en spa accessoires. Van meer dan 27 merken.

Beschrijving

De Gecko 3.6kW Flow Thru Heater is een efficiënte manier om uw spa of zwembad op te warmen. Deze heater maakt gebruik van een flow-through ontwerp waarbij het water direct door de heater stroomt, waardoor de opwarming snel en efficiënt is.

Met een vermogen van 3.6 kilowatt is deze heater geschikt voor zwembaden of spas tot ongeveer 800 tot 1000 liter. De heater heeft een ingebouwde thermostaat waarmee u de gewenste temperatuur eenvoudig kunt instellen en onderhouden.

De Gecko 3.6kW Flow Thru Heater is gemaakt van duurzame materialen en is ontworpen om lang mee te gaan. De heater is voorzien van een roestvrijstalen behuizing en een geavanceerde thermostaat die de temperatuur nauwkeurig regelt. Dit zorgt voor een lange levensduur en een efficiënte prestatie.

De heater is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Het is aan te sluiten op een standaard 110 of 220 volt stopcontact en is compatibel met de meeste bestaande filtratiesystemen. De heater is ook voorzien van een veiligheidssysteem dat de stroom afsluit bij oververhitting.

De Gecko 3.6kW Flow Thru Heater MSPA is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een efficiënte en duurzame manier om zijn spa of zwembad op te warmen. Met zijn flow-through ontwerp, ingebouwde thermostaat en veiligheidssysteem, is deze heater een betrouwbare en gemakkelijk te gebruiken oplossing voor het opwarmen van uw spa of zwembad.