Custom Cart0
Verwarmingsbuis Balboa 3 kw met 2 sensoren - Verwarmingsbuis Spa - 3kw Jacuzzi - sensoren Jacuzzi - Jacuzzi - Balboa Jacuzzi - Balboa Spa - 3kw
Verwarmingsbuis Balboa – 3 kw – 2 sensoren – Heater – M7 Technologie

168,92

168,92

Verwarmingsbuis Balboa – 3 kw – 2 sensoren – Heater – M7 Technologie

168,92

Balboa-verwarmingsbuis met 3 kW en 2 sensoren voor spa’s en hot tubs

EAN: 8712987999681 Artikelnummer: HT-BST31 Categorieën: , , Tag:

Beschrijving

Verwarmingsbuis Balboa 3 kW met 2 sensoren

Breng luxe en efficiëntie naar je spa-ervaring met de Verwarmingsbuis Balboa 3 kW met 2 sensoren. Deze hoogwaardige verwarmingsbuis is ontworpen om te voldoen aan de strenge eisen van moderne spa’s en zorgt voor een constante en aangename watertemperatuur, waardoor je ontspanning naar een hoger niveau wordt getild.

Belangrijkste Kenmerken:

1. Krachtige Prestaties: Met een vermogen van 3 kW biedt deze verwarmingsbuis voldoende kracht om snel en efficiënt de gewenste watertemperatuur te bereiken en te handhaven. Of je nu geniet van een rustige avond alleen of een gezellige spa-sessie met vrienden, deze verwarmingsbuis levert consistente prestaties.

2. Duurzaam Ontwerp: De Verwarmingsbuis Balboa is vervaardigd met hoogwaardige materialen die duurzaamheid en betrouwbaarheid garanderen. Het robuuste ontwerp is bestand tegen de uitdagingen van spa-omgevingen en zorgt voor langdurig gebruik zonder compromissen op prestaties.

3. Intelligente Temperatuurregeling: Met de meegeleverde sensoren kan de verwarmingsbuis nauwkeurig de watertemperatuur meten en regelen. Hierdoor wordt niet alleen het comfort gemaximaliseerd, maar ook het energieverbruik geoptimaliseerd, waardoor je kunt genieten van een ontspannen spa-ervaring zonder onnodige kosten.

4. Eenvoudige Installatie: De Verwarmingsbuis Balboa is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Met een eenvoudige installatieprocedure kun je snel profiteren van de geavanceerde verwarmingsmogelijkheden. De duidelijke instructies maken het zelfs voor beginners gemakkelijk om de buis te installeren en te gebruiken.

Upgrade je spa-ervaring met de Verwarmingsbuis Balboa 3 kW met 2 sensoren. Geniet van de luxe van een perfect verwarmde spa, klaar om te ontspannen wanneer jij dat bent. Vertrouw op de betrouwbaarheid en prestaties van Balboa voor de ultieme spa-beleving.

Extra informatie

Merk

Balboa

Specificatie

Merk Balboa
Vermogen 3kW
Stroom 230V
Ampère 11,5 – 12,0
Hertz 50
Afmetingen 49,5 x 5 x 3,2 cm (lxhxb)
Capacitieit 400 liter/min
Standaard aansluiting 2 inch
Elektrische aansluiting Standaard kabel
Garantie 2 jaar

Handleiding

BrochureBalboaM7SpaHeater