fbpx
Custom Cart0
Black Complete skimmer

150,00

150,00

Black Complete skimmer

150,00

Een complete skimmer met een enkele uitvoer voor verhoogde filtratie capaciteit. Deze skimmer kan worden geinstalleerd in jacuzzi’s en spa’s met een aansluiting van 385mm bij 215mm.

De skimmer is compatibel met 6CH-940 filters.

De skimmer is 520 mm hoog, 250mm lang en 265mm breed.

Artikelnummer: A-000000-03987 Categorie:

Voordelen van Bosma Jacuzzi

 

✔️ Gratis verzending vanaf €100,-

✔️ Compleet aanbod in jacuzzi’s en onderdelen

✔️ Full service – Advies, onderhoud & reparatie

✔️ Eenvoudig betalen met iDEAL of PayPal

✔️ Ontvang altijd binnen 24 uur reactie

 

Voor spa’s, jacuzzi’s en massage baden bent u bij Bosma jacuzzi op het juiste adres. Bij ons vindt u meer dan 2.000 producten onderverdeeld in massage baden, spa onderdelenspa onderhoudsproducten en spa accessoires. Van meer dan 27 merken.

Beschrijving

Deze jacuzzi skimmer in de kleur zwart is de perfecte oplossing voor het efficiënt filteren van uw spa of jacuzzi. Gemaakt van duurzaam ABS-materiaal en afgewerkt met een elegant zwarte kleur, is deze skimmer ontworpen om te werken met slechts één filter. Dit maakt het onderhoud van uw spa of jacuzzi eenvoudiger en efficiënter dan ooit tevoren.

De skimmer heeft een groot oppervlak waarop vuil en deeltjes worden opgevangen, waardoor uw spa of jacuzzi sneller wordt schoongemaakt. Bovendien is de skimmer eenvoudig te installeren en te onderhouden, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het onderhoud van uw spa of jacuzzi.

Met de jacuzzi skimmer in de kleur zwart voor één filter kunt u genieten van een schone en heldere spa of jacuzzi zonder veel moeite. Of u nu een professionele spa-eigenaar bent of gewoon wilt genieten van een privéjacuzzi thuis, deze skimmer is een must-have voor elke spa of jacuzzi.”