Custom Cart0
Balboa M7 Sensor (12inch) - M7 Heater - (12inch) Spa - M7 Jacuzzi - M7 Spa - Balboa Jacuzzi - Balboa Spa - Sensor Jacuzzi - Balboa Heater - Sensor
Balboa M7 Sensor – 12 inch – Heater Sensor – M7 Technologie

37,95

37,95

Balboa M7 Sensor – 12 inch – Heater Sensor – M7 Technologie

37,95

Optimaliseer de temperatuurregeling van je spa met de Balboa Temperatuursensor. Met M7-technologie en een handige lengte van 12 inch, levert deze sensor nauwkeurige metingen voor een constante warmte. Speciaal ontworpen voor Balboa Systemen, is dit een essentieel onderdeel voor een comfortabele spa-ervaring. Bestel nu voor betrouwbare prestaties!

Artikelnummer: SN-BA103 Categorieën: , ,

Beschrijving

Optimaliseer de temperatuurregeling van je spa of jacuzzi met de Balboa Temperatuursensor. Met een lengte van 12 inch en uitgerust met geavanceerde M7-technologie, levert deze sensor nauwkeurige metingen voor een consistent en optimaal warmtecomfort. Speciaal ontworpen voor Balboa Systemen, biedt deze temperatuursensor betrouwbare prestaties en zorgt het voor een constante temperatuurregeling. Dankzij de hoogwaardige constructie is de sensor bestand tegen de uitdagingen van spa-omgevingen en blijft het een essentieel onderdeel voor een ontspannen en comfortabele spa-ervaring.

Waarom de Balboa Temperatuursensor?

  1. Nauwkeurige Metingen: Met geavanceerde M7-technologie zorgt de sensor voor nauwkeurige temperatuurmetingen, wat essentieel is voor een comfortabele spa-ervaring.
  2. 12 Inch Lengte: De sensor, met een lengte van 12 inch, past perfect bij Balboa Systemen en biedt flexibele installatiemogelijkheden.
  3. Duurzaamheid: Gebouwd om lang mee te gaan, is de temperatuursensor bestand tegen de specifieke uitdagingen van spa-omgevingen, waardoor betrouwbare prestaties gegarandeerd zijn.

Upgrade je spa-ervaring met de Balboa Temperatuursensor en geniet van nauwkeurige temperatuurregeling voor een ontspannen en comfortabele tijd in je spa.

Extra informatie

Merk

Balboa

Specificaties

  • Temperatuur Probe diameter: 6 mm
  • Temperatuur kabel lengte: 305 mm of 12 inch

Compatibiliteit

De sensor functioneert met de volgende Systemen:

  • Balboa GS/GL computers, behalve de GL8000
  • Balboa BP computers

Als uw huidige sensor langer is dan 12 inch, zorg er dan voor dat u dezelfde lengte weer besteld. Anders is het mogelijk dat de kabel niet de gewenste afstand kan overbruggen.