fbpx
Custom Cart0
2.5 inch Slide Gate Valve (S x Spg)

46,95

46,95

2.5 inch Slide Gate Valve (S x Spg)

46,95

Een slide gate valve van 2.5 inch met een man-vrouw sluiting. De slide gate valve heeft een lengte van 92mm en een hoogte van 225mm.

De slide gate valve kan gebruikt worden om een stuk buis af te sluiten voor gemakkelijke toegang.

Artikelnummer: PL-10197 Categorieën: , ,

Voordelen van Bosma Jacuzzi

 

✔️ Gratis verzending vanaf €100,-

✔️ Compleet aanbod in jacuzzi’s en onderdelen

✔️ Full service – Advies, onderhoud & reparatie

✔️ Eenvoudig betalen met iDEAL of PayPal

✔️ Ontvang altijd binnen 24 uur reactie

 

Voor spa’s, jacuzzi’s en massage baden bent u bij Bosma jacuzzi op het juiste adres. Bij ons vindt u meer dan 2.000 producten onderverdeeld in massage baden, spa onderdelenspa onderhoudsproducten en spa accessoires. Van meer dan 27 merken.

Beschrijving

De 2,5 inch Slide Gate Valve (S x Spg) is een krachtige en efficiënte oplossing voor het regelen van de waterstroom in jacuzzi’s en andere spa-toepassingen. Deze klep is speciaal ontworpen om een nauwkeurige en precieze regeling van de waterstroom te bieden, zodat u altijd de perfecte watertemperatuur en stroming kunt instellen voor uw jacuzzi-ervaring.

Met een formaat van 2,5 inch, is deze klep geschikt voor gebruik met grotere jacuzzi’s en spa-installaties. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de hoge temperaturen en drukken die in jacuzzi’s voorkomen. Deze klep is ook gemakkelijk te installeren en te bedienen, zodat u snel en eenvoudig de waterstroom kunt aanpassen.

Met de 2,5 inch Slide Gate Valve (S x Spg) kunt u de perfecte jacuzzi-ervaring creëren voor u en uw gasten. Of u nu op zoek bent naar een krachtige stroming voor massage-effecten of een rustige stroming voor ontspanning, deze klep biedt de flexibiliteit om aan al uw wensen te voldoen. Bovendien is deze klep speciaal ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen van veiligheid en duurzaamheid, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele problemen tijdens het gebruik.