Custom Cart0
Balboa Pressure Switch - Pressure Jacuzzi - Switch Spa - Balboa Verwarming - Pressure Heater - Balboa Jacuzzi - Switch Heater - Balboa Spa - Balboa
Balboa Pressure Switch – Pressure Jacuzzi – Switch Spa – Balboa Verwarming – Pressure Heater – Balboa Jacuzzi – Switch Heater – Balboa Spa – Balboa

51,95

51,95

Balboa Pressure Switch – Pressure Jacuzzi – Switch Spa – Balboa Verwarming – Pressure Heater – Balboa Jacuzzi – Switch Heater – Balboa Spa – Balboa

51,95

Optimale Waterdruk met de Balboa Pressure Switch 30408 – Perfect voor Je Balboa Spa

De Balboa Pressure Switch 30408 is de sleutel tot nauwkeurige drukregeling in jouw spa. Speciaal ontworpen voor Balboa systemen, biedt deze drukschakelaar betrouwbaarheid en duurzaamheid. Met eenvoudige installatie en compatibiliteit met Balboa Dip Switch Settings, is het de ideale keuze om de optimale waterdruk te behouden voor een ongeëvenaarde spa-ervaring. Upgrade jouw spa met de Balboa Pressure Switch 30408 en geniet van consistente prestaties.

Artikelnummer: PS-BA100 Categorieën: , ,

Beschrijving

Ontdek de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van de Balboa Pressure Switch 30408, een essentieel onderdeel om de optimale waterdruk te behouden in jouw spa. Deze drukschakelaar is ontworpen met precisie en betrouwbaarheid in gedachten, waardoor het de perfecte aanvulling is op jouw spa-systeem.

Belangrijkste Kenmerken:

1. Nauwkeurige Drukregeling: De Balboa Pressure Switch 30408 biedt nauwkeurige controle over de waterdruk in jouw spa, wat essentieel is voor een optimale werking van het systeem.

2. Specifiek Ontworpen voor Balboa Systemen: Deze drukschakelaar is specifiek ontworpen voor gebruik in Balboa systemen, waardoor het perfect integreert met de bestaande spa-infrastructuur.

3. Betrouwbaarheid en Duurzaamheid: Balboa staat bekend om zijn betrouwbaarheid, en de Pressure Switch 30408 is geen uitzondering. Gebouwd met duurzame materialen, biedt het langdurige prestaties en consistentie.

4. Eenvoudige Installatie: Dankzij het doordachte ontwerp is de installatie van de Balboa Pressure Switch 30408 eenvoudig. Volg de meegeleverde instructies voor een probleemloze integratie in jouw spa-systeem.

5. Balboa Dip Switch Settings Compatibiliteit: Deze drukschakelaar is compatibel met Balboa Dip Switch Settings, waardoor je de druk eenvoudig kunt afstemmen op jouw specifieke spa-instellingen.

Behoud de juiste waterdruk in jouw spa met de Balboa Pressure Switch 30408. Ontworpen voor precisie en betrouwbaarheid, is het de perfecte keuze om een optimale spa-ervaring te waarborgen.

Extra informatie

Merk

Balboa

Specificaties

  • 1/8 inch schroef aansluiting
  • Hoogte: 75 mm
  • Breedte: 50 mm