Custom Cart0
Balboa 2.0KW Heater M7 (For new GS100) 15inch - 2.0KW Spa - (For Jacuzzi - M7 Jacuzzi - Balboa Jacuzzi - new Jacuzzi - 15inch Jacuzzi - Heater
Balboa Verwarmingsbuis – 2 kW – M7 Technologie – Ontworpen voor de GS100

155,95

155,95

Balboa Verwarmingsbuis – 2 kW – M7 Technologie – Ontworpen voor de GS100

155,95

Geniet van Snel Comfort met de Balboa 2.0kW Heater M7 voor GS100 – De Ultieme Spa-Verwarming

De Balboa 2.0kW Heater M7 is dé oplossing voor een krachtige en efficiënte verwarming van je GS100-spa. Met geavanceerde M7 technologie, duurzaamheid en eenvoudige installatie biedt deze heater de perfecte watertemperatuur voor ultiem comfort. Upgrade je spa-ervaring met deze hoogwaardige heater, ideaal voor watergroepverwarming, spa-heating en duurzame heater-elementen.

Artikelnummer: HT-GM721 Categorieën: , ,

Beschrijving

Introduceer de Balboa 2.0kW Heater M7, speciaal ontworpen voor de GS100, als het toppunt van geavanceerde spa-verwarming. Deze heater levert een indrukwekkende 2.0 kilowatt aan vermogen, waardoor je spa water snel en efficiënt wordt verwarmd, zodat je kunt genieten van het ultieme comfort en ontspanning.

Belangrijkste Kenmerken:

1. Krachtige Verwarming: Met een vermogen van 2.0kW biedt de Balboa M7 Heater snelle en efficiënte verwarming voor je spa, waardoor je binnen no-time kunt genieten van de perfecte watertemperatuur.

2. Speciaal Ontworpen voor GS100: Deze heater is nauwkeurig afgestemd op de GS100, waardoor het naadloos integreert met het systeem en een optimale prestatie levert voor deze spa.

3. Geavanceerde M7 Technologie: Uitgerust met de geavanceerde M7 technologie, garandeert de Balboa Heater een constante watertemperatuur, zelfs onder veranderende omstandigheden, voor een ongeëvenaarde spa-ervaring.

4. Duurzaamheid en Betrouwbaarheid: Gebouwd met duurzaamheid in gedachten, zorgt de Balboa Heater voor betrouwbare prestaties en een lange levensduur, zelfs bij regelmatig gebruik.

5. Eenvoudige Installatie en Onderhoud: Met een gebruiksvriendelijk ontwerp is de installatie van de Balboa Heater eenvoudig. Bovendien vereist het minimaal onderhoud, waardoor je meer tijd hebt om te genieten van je spa.

Upgrade je spa met de Balboa 2.0kW Heater M7 en ervaar de perfecte watertemperatuur voor ultiem comfort en ontspanning. Het is de ideale keuze voor liefhebbers van spa-verwarming, watergroepverwarming en duurzame heater-elementen.

Extra informatie

Merk

Balboa

Specificaties

  • 230 volt
  • 50 Hz
  • 8.0-8.5 Amps
  • Sensor Compatibiliteit: M7 24 inch 2 keer
  • Vereiste doorstroomsnelheid 21 gpm
  • 2 inch vrouwelijke aansluiting
  • Lengte: 260 mm
  • Diameter: 60 mm
  • Complete lengte: 490 mm

Handleiding

Reliability Data Sheet

M7 Technology (1)

Titanium Heater Element Sell Sheet

GS100 Sell Sheet