Custom Cart0
1.5 inch Heater Union Tailpiece or Buttress - Tailpiece Jacuzzi - 1.5 Jacuzzi - Heater Spa - inch Jacuzzi - Heater Jacuzzi - Union Spa - Buttress
2 inch Heater Union Tailpiece or Buttress – PVC Aansluiting

3,95

3,95

2 inch Heater Union Tailpiece or Buttress – PVC Aansluiting

3,95

2 Inch Heater Union Tailpiece or Buttress – Union met een aansluiting van 2 inch voor gebruik met een verwarmingselement.

Artikelnummer: PL-10404 Categorieën: , ,

Beschrijving

2 inch Heater Union Tailpiece or Buttress: Deze Heater Union Tailpiece of Buttress is ontworpen voor gebruik met zwembad- en spa-verwarmingssystemen. Het biedt een veilige en betrouwbare afdichting voor het aansluiten van leidingen en is gemaakt van duurzaam materiaal voor een lange levensduur.

Specificaties

Dit onderdeel heeft een afmetingen van:

  • 53mm Hoogte
  • 79mm Buitenste Diameter
  • 55mm Interne Diameter

Dit product wordt vaak gecombineerd met 2 inch stevige en flexibele PVC buis.

Hierbij is het belangrijk om te weten dat meten met het metrische stelsel gebruik maakt van de buitenste diameter voor het vinden van de juiste afmeting.

Het imperiale stelsel maakt gebruik van de binnenste maat voor het vinden van de juiste afmeting.

Voor het beste effect raden wij aan om eerste losse stukjes af te schuren en het deel waar de lijm komt ook goed op te schuren.

Het is mogelijk dat er een klein verschil zit met de afmetingen, maar dit is maximaal 1 of 2 mm.

Wij raden aan om voor het lijmen van PVC gebruik te maken van een cleaner. Hiervoor kan u bijvoorbeeld de Weld-On Cleaner gebruiken. Daarnaast raden wij de PVC blue lijm aan.