Custom Cart0
1 inch flexi pipe (per metre) - inch Spa - pipe Spa - metre) Jacuzzi - (per Jacuzzi - inch Jacuzzi - pipe Jacuzzi - flexi Jacuzzi - 1 Spa - 1
2 inch flexi pipe – 1 Meter Voorgesneden – Flexibele PVC Buis

15,95

15,95

2 inch flexi pipe – 1 Meter Voorgesneden – Flexibele PVC Buis

15,95

Optimaliseer je zwembad- of spasysteem met de 2 Inch Flexibele Buis. Deze buis, handig voorgesneden op 1 meter, biedt een wendbare oplossing voor een soepele watercirculatie. Het duurzame materiaal en de flexibiliteit maken het eenvoudig om water precies waar je het nodig hebt te leiden. Bestel nu en upgrade je watersysteem met gemak en efficiëntie!

Artikelnummer: PL-11504 Categorieën: , ,

Beschrijving

Optimaliseer de watercirculatie in je zwembad of spa met de 2 Inch Flexibele Buis. Deze flexibele slang, voorgesneden op een handige lengte van 1 meter, biedt een veelzijdige en wendbare oplossing voor het leiden van water naar verschillende bestemmingen. Het duurzame materiaal zorgt voor een betrouwbare en lekvrije prestatie, terwijl de flexibiliteit ervoor zorgt dat je de buis eenvoudig kunt aanpassen aan de lay-out van je watersysteem. Met de 2 Inch Flexibele Buis creëer je moeiteloos een soepele waterstroom, wat essentieel is voor een optimaal functionerend zwembad- of spasysteem.

Waarom de 2 Inch Flexibele Buis?

  1. Wendbaarheid: Met zijn flexibele ontwerp past de buis zich aan aan de configuratie van je watersysteem, waardoor je het water precies kunt leiden waar het nodig is.
  2. Duurzaamheid: Het hoogwaardige materiaal garandeert duurzame prestaties en weerstaat de uitdagingen van verschillende weersomstandigheden en chemische belasting.
  3. Voorgesneden op 1 Meter: Bespaar tijd en moeite met de voorgesneden lengte van 1 meter, waardoor je direct aan de slag kunt met je watercirculatiesysteem.

Upgrade je watersysteem met de veelzijdige 2 Inch Flexibele Buis en geniet van een soepele waterstroom in je zwembad of spa. Bestel vandaag nog!

Specificaties

Deze buis heeft een afmetingen van:

  • 2 inch of 51 mm interne diameter
  • 55 mm buitenste diameter

Hierbij is het belangrijk om te weten dat meten met het metrische stelsel gebruik maakt van de buitenste diameter voor het vinden van de juiste afmeting.

Het imperiaalse stelsel maakt gebruik van de binnenste maat voor het vinden van de juiste afmeting.

Voor het beste effect raden wij aan om eerste losse stukjes af te schuren en het deel waar de lijm komt ook goed op te schuren.

Het is mogelijk dat er een klein verschil zit met de afmetingen, maar dit is maximaal 1 of 2 mm.

Wij raden aan om voor het lijmen van PVC gebruik te maken van een cleaner. Hiervoor kan u bijvoorbeeld de Weld-On Cleaner gebruiken.