fbpx
Custom Cart0
Waterway 2 inch Water Diverter Handle Grey

13,95

13,95

Waterway 2 inch Water Diverter Handle Grey

13,95

Een diverter valve die past bij een Waterway diverter. De valve is 100mm lang en 50 mm wijd met een binnenste afmeting van 11mm bij 11mm.

Artikelnummer: A-000000-09558 Categorieën: , ,

Voordelen van Bosma Jacuzzi

 

✔️ Gratis verzending vanaf €100,-

✔️ Compleet aanbod in jacuzzi’s en onderdelen

✔️ Full service – Advies, onderhoud & reparatie

✔️ Eenvoudig betalen met iDEAL of PayPal

✔️ Ontvang altijd binnen 24 uur reactie

 

Voor spa’s, jacuzzi’s en massage baden bent u bij Bosma jacuzzi op het juiste adres. Bij ons vindt u meer dan 2.000 producten onderverdeeld in massage baden, spa onderdelenspa onderhoudsproducten en spa accessoires. Van meer dan 27 merken.

Beschrijving

Een Waterway 2 inch Water Diverter Handle Grey is een onderdeel dat wordt gebruikt in een waterverdelersysteem. Het is een hendel die is ontworpen om water te verdelen tussen verschillende afvoerpunten, zoals een douche, bad of jacuzzi. De hendel heeft 2 inch aansluitingen, wat verwijst naar de grootte van de aansluitingen die worden gebruikt voor het aansluiten van de hendel op het waterverdelersysteem. De kleur grijs suggereert dat de hendel is gemaakt van een grijze materialen. Dit soort hendel wordt vaak gebruikt in badkamers in huizen of hotels.

Waterway is de naam van de fabrikant of merk van deze specifieke diverter handle. Waterway is een bedrijf dat zich richt op het ontwerpen en produceren van producten voor het waterverdelingssysteem zoals pompen, filters, spa’s, hot tubs, spa-onderdelen en waterverdelers. Dit product is specifiek ontworpen voor het verdelen van water in badkamers of spa’s. Deze handle is vaak gekozen vanwege de betrouwbaarheid en kwaliteit die wordt geleverd door Waterway en de eenvoud van het gebruik. De grijze kleur van de handle past goed bij veel verschillende badkamerstijlen.