fbpx
Custom Cart0
Pool Power pH- 1.5 kg

12,95

12,95

Pool Power pH- 1.5 kg

12,95

EAN: 8717496962096 Artikelnummer: 70.100.12.133 Categorieën: ,

Voordelen van Bosma Jacuzzi

 

✔️ Gratis verzending vanaf €100,-

✔️ Compleet aanbod in jacuzzi’s en onderdelen

✔️ Full service – Advies, onderhoud & reparatie

✔️ Eenvoudig betalen met iDEAL of PayPal

✔️ Ontvang altijd binnen 24 uur reactie

 

Voor spa’s, jacuzzi’s en massage baden bent u bij Bosma jacuzzi op het juiste adres. Bij ons vindt u meer dan 2.000 producten onderverdeeld in massage baden, spa onderdelenspa onderhoudsproducten en spa accessoires. Van meer dan 27 merken.

Beschrijving

Pool Power pH- 1.5 kg

In jacuzzi’s is de PH-waarde van groot belang, aangezien een verkeerde PH-waarde kan leiden tot algen en bacteriën. Het water wordt daardoor troebel en vies en in erge gevallen met een lage PH-waarde is er zelfs kans op de legionella bacterie. Daarnaast zorgt een slechte PH-waarde voor een hoge zuurgraad. Een hoge zuurgraad is slecht voor de huid en kan voor huidirritaties en jeukende ogen zorgen. Met pH- verlaag je de pH waarde van je zwembad en/of spa. De pH waarde is de basis van een goede waterbalans. Zonder een goede pH waarde werken ook chemicaliën als chloor niet goed. pH- wordt geleverd in poedervorm zodat het snel kan oplossen in het zwembadwater.

Belangrijk!
Lees voor gebruik altijd de gebruiksaanwijzing en voorschriften op de verpakking

Meet altijd eerst de actuele pH-waarde met een tester zodat je weet of je pH+ of pH- moet toevoegen. Een goede pH waarde ligt tussen de 7,2 en 7,6. Meng vervolgens de juiste hoeveelheid pH poeder eerst in een emmer met warm water of zwembadwater voordat je het toevoegt aan het zwembad. Bekijk op de verpakking hoeveel je precies nodig hebt. In de basis kun je de volgende regel aanhouden: 80 gram pH- poeder per 10m³ water verlaagt de pH waarde met 0,1. Wanneer het poeder goed is opgelost kun je het gelijkmatig verspreiden over het zwembad.

Gebruik pH- poeder nooit tegelijkertijd met andere chemicaliën zoals chloor. Voeg altijd het poeder toe aan het water en nooit andersom. Bewaar het pH- poeder altijd op een veilige, droge en koele plek.

Pluspunten:
✔ Hoge kwaliteit
✔ Gebruiksvriendelijk
✔ Zorgt voor verlaging van de pH waarde van het zwembadwater

Verpakkingsinhoud:
– Pool Power pH-

7010012133_Folder (1)

7010012133_CLP_Veiligheidsblad_20180718_NL