Custom Cart0
Mini warmtepomp 3KW aansluiting 32mm / 38mm (Verwamfunctie) - 32mm Jacuzzi - (Verwamfunctie) Jacuzzi - / Jacuzzi - warmtepomp Spa - 38mm Jacuzzi
Mini warmtepomp 3KW aansluiting 32mm / 38mm (Verwamfunctie) – 32mm Jacuzzi – (Verwamfunctie) Jacuzzi – / Jacuzzi – warmtepomp Spa – 38mm Jacuzzi

509,95

509,95

Mini warmtepomp 3KW aansluiting 32mm / 38mm (Verwamfunctie) – 32mm Jacuzzi – (Verwamfunctie) Jacuzzi – / Jacuzzi – warmtepomp Spa – 38mm Jacuzzi

509,95

Mini warmtepomp 3KW aansluiting 32mm / 38mm (Verwarmfunctie): Kleine warmtepomp met verwarmfunctie, geschikt voor aansluiting op leidingen met een diameter van 32mm of 38mm.

EAN: 8719244103225 Artikelnummer: 59695325 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Ontdek Optimaal Comfort met de Mini Warmtepomp 3KW – Verwamfunctie, Aansluiting 32mm / 38mm

Wil je het hele jaar door genieten van een perfecte watertemperatuur in je zwembad? De Mini Warmtepomp 3KW is dé oplossing voor een moeiteloze en efficiënte verwarming, met aansluitingen van 32mm en 38mm voor maximale flexibiliteit.

Waarom kiezen voor onze Mini Warmtepomp:

  1. Energiezuinige Verwarming: Bespaar op energiekosten terwijl je nog steeds kunt genieten van een warm zwembad. De Mini Warmtepomp 3KW maakt gebruik van geavanceerde technologie om energie-efficiënte verwarming te bieden.
  2. Eenvoudige Installatie: Met aansluitingen van 32mm en 38mm is de installatie van deze warmtepomp een fluitje van een cent. Geen gedoe, gewoon aansluiten en genieten van de perfecte watertemperatuur.
  3. Compact en Ruimtebesparend: Deze mini warmtepomp is ontworpen met oog voor ruimte. Compact en efficiënt, past hij gemakkelijk in elke zwembadomgeving zonder kostbare ruimte in beslag te nemen.
  4. Duurzaamheid en Betrouwbaarheid: Gebouwd om lang mee te gaan, biedt onze warmtepomp duurzame prestaties, zelfs in veeleisende omstandigheden. Investeer in een product waarop je kunt vertrouwen.
  5. Multifunctioneel Ontwerp: Naast zijn indrukwekkende verwarmingscapaciteiten kan deze warmtepomp ook fungeren als een efficiënte verwarming, waardoor je zwemplezier verlengd wordt, ongeacht het seizoen.

Upgrade je zwembadervaring met de Mini Warmtepomp 3KW – Verwamfunctie, en geniet van het gemak van het behouden van de perfecte watertemperatuur. Maak gebruik van onze aantrekkelijke aansluitingen van 32mm en 38mm en ontdek een nieuwe dimensie van comfort. Koop vandaag nog en laat je zwembad het hele jaar door stralen!

Extra informatie

Merk

Interline

Product beschrijving

Interline Mini Warmtepomp Eco 3 kW: Efficiënte Zwembadverwarming met Geavanceerde Technologie

Maak kennis met de Interline Mini Warmtepomp Eco 3 kW, een krachtig en geavanceerd verwarmingssysteem dat ontworpen is om uw zwemervaring naar een hoger niveau te tillen. In tegenstelling tot traditionele methoden haalt deze warmtepomp slim warmte uit de omgevingslucht en brengt deze direct naar uw zwembad, waardoor u het hele jaar door kunt genieten van aangenaam warm water.

Wat maakt de Interline Mini Warmtepomp Eco 3 kW uniek?

  1. Eenvoudige Installatie: Onze warmtepomp is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Dankzij het plug & play ontwerp is installatie een fluitje van een cent. U heeft geen specifieke bypass-set nodig, waardoor u snel kunt genieten van de voordelen van verwarmd zwembadwater.
  2. Compact en Stijlvol Design: De Interline Mini Warmtepomp is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Het compacte ontwerp zorgt ervoor dat het naadloos in uw zwembadomgeving past, zonder afbreuk te doen aan prestaties.
  3. Hoogwaardige Materialen: U kunt vertrouwen op de duurzaamheid van onze warmtepomp. Met een hoogwaardige compressor en een warmtewisselaar van titanium, bent u verzekerd van een langdurige en efficiënte werking.
  4. Flexibele Plaatsingsopties: De Interline Mini Warmtepomp kan eenvoudig worden geïntegreerd in hetzelfde circuit als uw zwembadfiltratiesysteem. Dit maakt het ideaal voor diverse zwembadtypen, waaronder houten zwembaden, stalen wandzwembaden en bovengrondse (opblaasbare) zwembaden.
  5. Betaalbaar en Effectief: Deze warmtepomp biedt een kostenefficiënte oplossing zonder in te leveren op prestaties. Perfect voor beginners en geschikt voor zwembaden met een inhoud tot 12.000 liter (12m3).

Upgrade uw zwembadervaring met de Interline Mini Warmtepomp Eco 3 kW – de slimme keuze voor comfort en duurzaamheid. Vertrouw op geavanceerde technologie voor een constante watertemperatuur, ongeacht het seizoen.

 

Handleiding

3 kw interline warmte pomp