fbpx
Custom Cart0

Max Air 1.0HP Air blower 2.4 amps

266,00

Uitverkocht

Artikelnummer: BL-MA010 Categorieën: , ,

Voordelen van Bosma Jacuzzi

 

✔️ Gratis verzending vanaf €100,-

✔️ Compleet aanbod in jacuzzi’s en onderdelen

✔️ Full service – Advies, onderhoud & reparatie

✔️ Eenvoudig betalen met iDEAL of PayPal

✔️ Ontvang altijd binnen 24 uur reactie

 

Voor spa’s, jacuzzi’s en massage baden bent u bij Bosma jacuzzi op het juiste adres. Bij ons vindt u meer dan 2.000 producten onderverdeeld in massage baden, spa onderdelenspa onderhoudsproducten en spa accessoires. Van meer dan 27 merken.

Beschrijving

Max Air 1.0HP Air blower 2.4 amps

Wordt geleverd met een nieuwe krachtige motor die stiller en koeler loopt, nieuw behuizingsontwerp met luchtinlaat aan de onderkant creëert een kronkelig pad, waarbij het geluid in de blazer wordt opgevangen, wat een stille 64dB-loopprestatie oplevert. In een typische spa-toepassing kunt u tot 25% meer lucht en 30% meer druk verwachten dan eerdere standaard motormodellen.

 

Specificatie

Vermogen: 230volt 50Hz

Ampère: 2,4

Paardenkracht: 1

Dimensies

Lengte: 230 mm x breedte: 165 mm x hoogte: 172 mm

 

Verbindingen

 

Elektrisch: wordt geleverd met J & J-kabel, als de plug-pinconfiguratie niet correct is tijdens het installeren, kunt u de kabel gemakkelijk vervangen door uw oude luchtblazer.

 

Sanitair: Standaard 1,5 “interne pijpaansluiting (binnendiameter van het mondstuk is ongeveer 48 mm). Het mondstuk is ook een 2” mannelijke schuiffitting en laat dus een 2 “mofpijpfitting eroverheen passen. (Buitendiameter van het mondstuk is ongeveer 60 mm).

Vaak gevonden op

Dit type luchtblazer wordt het meest aangetroffen op spa’s van Amerikaanse makelij en is te vinden op spa’s zoals Arctic Spa, Canadian Spa, Hydropool, Leisurerite en nog veel meer.