Custom Cart0
Lay-Z-spa thermische afdekking vierkant 180

179,00

179,00

Lay-Z-spa thermische afdekking vierkant 180

179,00

Lay-Z-spa thermische afdekking vierkant 180: Isolerende afdekking om de warmte in de spa vast te houden en energie te besparen.

Artikelnummer: 7080031107 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Geniet van een ongeëvenaarde spa-ervaring met de Lay-Z-spa thermische afdekking vierkant 180. Deze hoogwaardige afdekking is speciaal ontworpen om je spa te beschermen en de energie-efficiëntie te maximaliseren, waardoor je optimaal kunt genieten van ontspanning en comfort in je eigen achtertuin.

Met zijn vierkante vorm en perfecte pasvorm, past deze thermische afdekking precies op je Lay-Z-spa 180, waardoor warmteverlies tot een minimum wordt beperkt. De duurzame materialen zorgen ervoor dat de afdekking bestand is tegen verschillende weersomstandigheden, van brandende zomerzon tot winterse sneeuwval. Bovendien helpt de afdekking om vuil, bladeren en andere ongewenste deeltjes uit je spa te houden, waardoor het onderhoud tot een minimum wordt beperkt.

Niet alleen beschermt deze thermische afdekking je spa, maar het draagt ook bij aan energiebesparing. Door de isolerende eigenschappen blijft de warmte vastgehouden, wat resulteert in lagere energiekosten. Zo kun je met een gerust hart genieten van je spa zonder je zorgen te maken over hoge energierekeningen.

Met oog voor kwaliteit en gebruiksgemak heeft Lay-Z-spa ervoor gezorgd dat deze afdekking eenvoudig te plaatsen en te verwijderen is. Het bevestigingssysteem zorgt ervoor dat de afdekking stevig op zijn plaats blijft, zelfs bij winderige omstandigheden.

Verleng de levensduur van je spa en verbeter je spa-ervaring met de Lay-Z-spa thermische afdekking vierkant 180. Bestel vandaag nog en ontdek de voordelen van deze essentiële accessoire voor jouw Lay-Z-spa.

Extra informatie

Gewicht 7,23 kg
Merk

Bestway

Garantie