Custom Cart0

Informatie

Wij kunnen vrijwel alle Spa, Jacuzzi en zwemspa onderdelen leveren. Wij hebben in de webshop niet alle artikelen die wij kunnen leveren, maar als u een onderdeel niet in de webshop kunt vinden, mail ons dan even en wij geven u vrijblijvend een prijsopgave en informatie. info@bosmajacuzzi.nl

Heeft u een technische vraag? Geen probleem, wij zijn er om u te helpen en geven graag advies. (Response tijd is binnen 24 uur)

Water onderhoud

De kwaliteit van het water is een zeer belangrijk aspect voor uw gezondheid. Zoals het voorkomen van een besmetting met b.v. de Legionella bacterie. Wij leveren alle onderhoudsmiddelen voor uw spa, jacuzzi en/of zwemspa: zoals ozonators, filters, onderhoudsmiddelen voor de kwaliteit van het water. Spa+ en Spa- om het PH gehalte omhoog c.q. omlaag te brengen. Ook reinigingsmiddelen voor het inwendige van uw spa, zoals de binnenkant van de leidingen en pompen.

Ozonators

Ozonators zijn van groot belang voor het water onderhoud, hierdoor worden bacteriën gedood en voorkomt u ziekten die het gevolg kunnen zijn van bijvoorbeeld de Legionella bacterie. Ozonators hebben een beperkte levensduur, vandaar dat u ze om de 2 á 2.5 jaar dient te vervangen. Wij hebben ook zeer goede en sterke voordelige trapjes in ons assortiment. Om gemakkelijk uw spa in en uit te stappen. Vraag zonder enige verplichting om informatie, ook voor technische vragen kunt u bij ons terecht.

Heeft u vragen?

Voor vragen over orders, leveringen of retouren kunt u het e-mailadres gebruiken welke bij onze contact pagina is vermeld. Voor technische vragen, product inhoudelijke vragen of het aanmelden van retouren wilt u dit alstublieft per email doen, daar wij telefonisch niet alle vragen direct kunnen beantwoorden. Wij kunnen namelijk niet zien hoe de situatie is en wij hebben een groot assortiment en weten helaas niet alle producten uit ons hoofd. Per mail kunnen wij alle vragen binnen 24u beantwoorden! info@bosmajacuzzi.nl Retouren zonder van te voren te zijn aangemeld deze worden niet aangenomen.