Custom Cart0
Infinity besturingspaneel balboa VL260 - besturingspaneel Heater - balboa Jacuzzi - besturingspaneel Spa - VL260 Jacuzzi - Infinity Jacuzzi
Balboa VL260 – Besturingspaneel – Infinity

189,00

189,00

Balboa VL260 – Besturingspaneel – Infinity

189,00

Eenvoudige Spa-Bediening met het Balboa VL260 Control Panel

Maak jouw spa-ervaring persoonlijker en ontspannender met het Balboa VL260 Control Panel. Ontworpen voor intuïtieve bediening en specifiek voor Balboa systemen, biedt dit control panel helderheid en gemak. Met eenvoudige installatie en de betrouwbaarheid die je van Balboa mag verwachten, tilt het VL260 Control Panel jouw spa-ervaring naar een hoger niveau. Upgrade vandaag nog en geniet van optimale controle over jouw spa met het Balboa VL260 Control Panel.

Beschrijving

Verbeter jouw spa-ervaring met het Balboa VL260 Control Panel, een toonaangevend bedieningspaneel dat intuïtieve controle en gemak combineert. Ontworpen met Balboa’s reputatie voor kwaliteit en innovatie, biedt de VL260 een moeiteloze manier om jouw spa aan te passen aan jouw voorkeuren. Of je nu de watertemperatuur wilt regelen, de jets wilt aanpassen of de verlichting wilt instellen, het VL260 Control Panel maakt elke spa-sessie persoonlijk en ontspannen.

Belangrijkste Kenmerken:

1. Intuïtief Bedieningsgemak: Met een helder display en eenvoudige bedieningselementen biedt het Balboa VL260 Control Panel intuïtief bedieningsgemak. Navigeer moeiteloos door de spa-instellingen en pas deze aan met slechts een paar tikken.

2. Specifiek Ontworpen voor Balboa Systemen: Het VL260 Control Panel is specifiek ontworpen voor gebruik met Balboa systemen, wat zorgt voor naadloze integratie en optimale prestaties met jouw spa.

3. Duidelijk Display voor Statusinformatie: Het duidelijke display van het VL260 Control Panel geeft nauwkeurige statusinformatie weer, zoals watertemperatuur en operationele modus, zodat je altijd op de hoogte bent.

4. Eenvoudige Installatie van Balboa VL260: De installatie van het Balboa VL260 Control Panel is eenvoudig en probleemloos. Volg de instructies voor een snelle integratie met jouw spa-systeem.

5. Betrouwbaarheid van Balboa: Als onderdeel van de Balboa-familie staat het VL260 Control Panel garant voor betrouwbaarheid en duurzaamheid, waardoor je langdurig kunt genieten van een perfect functionerende spa.

Upgrade jouw spa met het Balboa VL260 Control Panel en ontdek de perfecte combinatie van geavanceerde technologie en gebruiksvriendelijkheid. Ervaar spa-bediening zoals nooit tevoren voor een ongeëvenaarde ontspanning.

Extra informatie

Gewicht 0,1 kg
Merk

Infinity spa

Garantie

Specificaties

 • 12 volt aansluiting
 • Bedient Jets, Temp en Light
 • LCD, 3 getallen scherm
 • 178 mm Lengte
 • 54 mm Hoogte
 • Telefoon snoer aansluiting

Compatibiliteit

 • GS100
 • GS500
 • GS500Z
 • GS501
 • GS501Z