Custom Cart0
Balboa VL400 Touch Panel - Touch Jacuzzi - VL400 Heater - Balboa Jacuzzi - Touch Spa - Balboa Spa - VL400 Jacuzzi - Panel Spa - VL400 Spa - Balboa
Balboa VL400 – Bedieningspaneel – Balboa Kwaliteit

150,00

150,00

Balboa VL400 – Bedieningspaneel – Balboa Kwaliteit

150,00

Bedien Jouw Spa met Gemak met het Balboa VL400 Touch Panel

Geniet van moeiteloze spa-bediening met het Balboa VL400 Touch Panel. Uitgerust met moderne touch bediening, geavanceerde functies en een duidelijk display, optimaliseert dit bedieningspaneel jouw spa-ervaring. Eenvoudige installatie, betrouwbaarheid van Balboa en intuïtieve controle maken het VL400 Touch Panel een essentiële upgrade voor jouw spa. Ontdek het gemak van geavanceerde spa-bediening met het Balboa VL400 Touch Panel.

Beschrijving

Ontdek een nieuwe dimensie van spa-bediening met het Balboa VL400 Touch Panel. Dit geavanceerde bedieningspaneel tilt jouw spa-ervaring naar een hoger niveau door intuïtieve controle en geavanceerde functies te combineren. Of je nu de watertemperatuur wilt aanpassen, jets wilt regelen of verlichting wilt instellen, het Balboa VL400 Touch Panel biedt moeiteloos bedieningsgemak voor een gepersonaliseerde en ontspannende spa-ervaring.

Belangrijkste Kenmerken:

1. Moderne Touch Bediening: Het Balboa VL400 Touch Panel wordt geleverd met een modern touch bedieningssysteem, waardoor je spa-bediening intuïtief en responsief is. Met slechts een vingertop kun je alle functies moeiteloos aanpassen.

2. Geavanceerde Functies voor Spa-Optimalisatie: Dit bedieningspaneel is uitgerust met geavanceerde functies om jouw spa-ervaring te optimaliseren. Regel de watertemperatuur naar wens, pas de jetinstellingen aan en creëer de perfecte sfeer met de verlichtingsregeling.

3. Duidelijk Afleesbaar Display: Het duidelijke en goed afleesbare display van het Balboa VL400 Touch Panel geeft nauwkeurige informatie weer, zoals watertemperatuur en operationele modus, waardoor je altijd op de hoogte bent van de spa-status.

4. Eenvoudige Installatie en Integratie: De installatie van het Balboa VL400 Touch Panel is eenvoudig en probleemloos. Volg de instructies voor een snelle integratie met jouw spa-systeem, zodat je snel kunt genieten van verbeterde bediening.

5. Betrouwbaarheid van Balboa: Als onderdeel van de gerenommeerde Balboa-familie staat het VL400 Touch Panel garant voor betrouwbaarheid en duurzaamheid, waardoor je langdurig kunt genieten van een geoptimaliseerde spa-ervaring.

Upgrade jouw spa naar de moderne tijd met het Balboa VL400 Touch Panel. Ervaar de perfecte combinatie van geavanceerde technologie, gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid voor een spa-ervaring die aansluit bij jouw wensen.

Extra informatie

Merk

Balboa

Specificaties

  • 193 mm Lengte
  • 59 mm Hoogte
  • LCD 3 cijfer scherm
  • 12 Volt
  • Telefoonsnoer aansluiting

Handleiding

Cutout_For_ML400_VL400_VL403_VL401_VX40

Compatibiliteit

  • GS500Z
  • GS501Z
  • GS100