Custom Cart0
Balboa 3.0KW Heater M7 Plug n Click (BP Series)

168,65

168,65

Balboa 3.0KW Heater M7 Plug n Click (BP Series)

168,65

Efficiënte Verwarming met de Balboa 3.0KW Heater M7 Plug n Click (BP Series)

Breng de warmte naar jouw spa met de Balboa 3.0KW Heater M7 Plug n Click (BP Series). Deze krachtige heater, uitgerust met M7 technologie en hoogwaardige spa heater elementen, zorgt voor snelle, efficiënte en betrouwbare verwarming. Het Plug n Click ontwerp maakt installatie eenvoudig, terwijl het water group heater ontwerp zorgt voor een volledige spa-ervaring. Upgrade nu naar de Balboa 3.0KW Heater voor de perfecte watertemperatuur bij elke duik.

Artikelnummer: HT-BPC30 Categorieën: , ,

Beschrijving

Ervaar de ultieme ontspanning in jouw spa met de Balboa 3.0KW Heater M7 Plug n Click (BP Series). Deze krachtige heater is ontworpen met geavanceerde technologie en betrouwbaarheid in het achterhoofd, waardoor je spa water snel en efficiënt op de perfecte temperatuur wordt gebracht. Of je nu geniet van een rustig moment of een gezellig samenzijn, deze heater zorgt voor de ideale watertemperatuur voor jouw spa-ervaring.

Belangrijkste Kenmerken:

1. Krachtige 3.0KW Verwarming: Met een indrukwekkende 3.0KW verwarmingscapaciteit biedt de Balboa Heater snel opwarmende prestaties, zodat je snel van jouw spa kunt genieten.

2. M7 Technologie voor Efficiënte Verwarming: De geavanceerde M7 technologie zorgt voor efficiënte verwarming, waarbij de heater zich aanpast aan veranderende omstandigheden en zorgt voor consistente warmte in jouw spa.

3. Balboa Spa Heater Element Kwaliteit: De Balboa Heater 3.0KW maakt gebruik van hoogwaardige spa heater elementen, wat resulteert in duurzaamheid en betrouwbaarheid voor langdurig gebruik.

4. Plug n Click Installatiegemak: Met het Plug n Click ontwerp is de installatie van de Balboa 3.0KW Heater eenvoudig en snel. Volg de instructies voor moeiteloze integratie in jouw spa-systeem.

5. Water Group Heater voor Compleet Spa-Genot: De Balboa Heater is ontworpen als een water group heater, wat betekent dat het de volledige spa-omgeving verwarmt voor een compleet genot tijdens elk gebruik.

Geniet van constante en betrouwbare warmte in jouw spa met de Balboa 3.0KW Heater M7 Plug n Click (BP Series). Upgrade vandaag nog en ervaar de perfecte watertemperatuur voor een ongeëvenaarde spa-ervaring.

Toepassing

Als je op zoek bent naar een vervangende verwarmingsbuis of heater voor je Balboa-spa, dan is dit artikel voor jou. Deze verwarmingsbuis is geschikt voor verschillende Balboa-modellen, waaronder de populaire GS500, GS501, GS510 en GS523-serie en de GL2000. Het is een betaalbare optie om je spa weer aan de praat te krijgen zonder de kosten van het vervangen van het hele systeem.

Geschikte Balboa modellen

Deze verwarmingsbuis is geschikt voor de volgende Balboa modellen:

  • Balboa GS500 / Balboa GS500Z
  • Balboa GS501
  • Balboa GS501Z (met 3.0KW op label vermeld) / Balboa GS501SZ
  • Balboa GS510 / Balboa GS510S
  • Balboa GS510Z/ Balboa GS510SZ
  • Balboa GS511SZ
  • Balboa GS523DZ
  • Balboa GL2000 mach 3
  • Balboa GL2001

Vervanging van buizen met serienummers

Je kunt deze verwarmingsbuis ook gebruiken om de buizen te vervangen waar serienummers opstaan, zoals 58061, 58107, 58118, 58122, 58215 en 58141. Dit bespaart je tijd en geld omdat je niet het hele systeem hoeft te vervangen als alleen de verwarmingsbuis stuk is.

Belangrijke aandachtspunten

Het is belangrijk om te onthouden dat spa heaters nooit droog getest mogen worden of ingeschakeld mogen worden zonder water. Dit kan leiden tot ernstige schade aan de heater en de spa zelf. Zorg er dus altijd voor dat er voldoende water in de spa zit voordat je de heater inschakelt.

Conclusie

Deze verwarmingsbuis is een betaalbare oplossing voor het vervangen van de heater in je Balboa-spa. Het is geschikt voor verschillende modellen en kan de buizen met serienummers vervangen. Zorg er wel voor dat je altijd de belangrijke aandachtspunten in acht neemt om schade aan de heater en de spa te voorkomen.

Handleiding

Handleiding Balboa Heater