Custom Cart0
AquaFinesse Spa Clean tablet - Clean Spa - AquaFinesse Spa - Spa Jacuzzi - Spa Heater - Spa Spa - tablet Jacuzzi - Clean Jacuzzi - tablet Spa
AquaFinesse Spa Clean – 1 Tablet – Effectieve Reiniging

13,00

13,00

AquaFinesse Spa Clean – 1 Tablet – Effectieve Reiniging

13,00

AquaFinesse Spa Clean tablet: Tabletten voor het reinigen van de leidingen en het verwijderen van biofilm in de spa.

Artikelnummer: AQUA-FIN Spa Clean Categorieën: , ,

Beschrijving

AquaFinesse Spa Clean tablet: Houd uw spa schoon en fris met de AquaFinesse Spa Clean tablet. Dit milieuvriendelijke reinigingsmiddel verwijdert effectief vuil en bacteriën en voorkomt de opbouw van kalkaanslag en biofilm. Voeg gewoon een tablet toe aan uw spa en geniet van helder, schoon water.

Gebruik

Stap : Verwijder het filter en open alle kleppen. Verhoog het chloorniveau in je spa tot tussen de 3-5ppm voordat je met de dieptereiniging start.

Stap 2: Zorg ervoor dat alle jets en luchtkleppen open staan. Los de Aquafinesse Spa Clean Tablet op in een emmer lauw water voordat je deze toevoegt aan het spawater.

Stap 3: Schakel de pompen in en laat ze gedurende 20 minuten op vol vermogen draaien.

Stap 4: Herhaal de activeringen van de pomp 2-3 keer tijdens het reinigingsproces. De aanbevolen behandelingstijd is 12-24 uur.

Stap 5: Laat het water weglopen en spoel de hot tub grondig na. Vul nu de hot tub met schoon leidingwater.

Stap 6: Hervat of start het onderhoud met de Aquafinesse hot tub waterbehandeling.

Waarom Aquafinesse?

Waarom Aquafinesse?

Het wateronderhoud van een hot tubzwembad of swimspa is vaak moeilijk en ingewikkeld. Het balanceren van pH, alkaliteit en ontsmettingsmiddel is voor de meeste mensen een tijdrovende taak. Wat als wij je vertellen dat de AquaFinesse waterbehandelingsproducten het wateronderhoud kan vereenvoudigen en jouw kostbare tijd bespaart, in het wateronderhoud?

De waterkwaliteit van de hot tub, zwembad of swimspa is van het grootste belang. Niet alleen om redenen van hygiëne en veiligheid, maar ook omdat een goede waterbehandeling de levensduur van je hot tub, zwembad  of swimspa verlengt. AquaFinesse waterbehandeling past een baanbrekende, bewezen technologie toe die de leefomgeving van de bacteriën in uw spawater aanpakt. Hierdoor is er maar een minimale hoeveelheid desinfectie nodig.

Gebruik AquaFinesse eenmaal per week en geniet van schoon, kristalhelder water, terwijl je de hergroei van bacteriën in uw swimspa, hot tub of zwembad voorkomt.

AquaFinesse is milieuvriendelijk, veilig en vriendelijk voor je huid. De aangename geur in AquaFinesse is afkomstig van biologische lavendel die op het Franse platteland wordt geteeld. De Aquafinesse wateronderhoudsproducten zijn getest en gecertificeerd door een groot aantal onafhankelijke testorganisaties over de hele wereld.

Handleiding

AquaFinesse Spa Clean Tablet – Instructions – YouTube