fbpx
Custom Cart0
AquaFinesse Spa Clean tablet

13,00

13,00

AquaFinesse Spa Clean tablet

13,00

Productbeschrijving

Dit reinigingstablet van AquaFinesse pakt direct de problemen aan in je spa, jacuzzi of hot-tub. Het reinigt je spa van binnenuit op een milievriendelijke manier. Dit reinigingstablet verlost je van vuil en verwijdert de aanslag die zich gehecht heeft aan de binnenkant van o.a. leidingen en jets.

AquaFinesse SpaCleanHet met prijzen onderscheiden product, Spa Clean van AquaFinesse reinigt uw spabad grondig van binnenuit!
AquaFinesse Spa Clean is milieuvriendelijk, verwijderd vuil en kalk uit uw spa, de leidingen en de bijbehorende uitrusting.

 

Perfect voor:
Het grondig reinigen van het interieur en het leidingwerk van uw hot tub of spa tijdens de driemaandelijkse verversing van het water. Bovendien is Spa Clean ook ideaal voor het behandelen van uw nieuwe spa of als u overschakelt van traditionele water onderhoudsproducten op AquaFinesse.

Artikelnummer: AQUA-FIN Spa Clean Categorie:

Voordelen van Bosma Jacuzzi

 

✔️ Gratis verzending vanaf €100,-

✔️ Compleet aanbod in jacuzzi’s en onderdelen

✔️ Full service – Advies, onderhoud & reparatie

✔️ Eenvoudig betalen met iDEAL of PayPal

✔️ Ontvang altijd binnen 24 uur reactie

 

Voor spa’s, jacuzzi’s en massage baden bent u bij Bosma jacuzzi op het juiste adres. Bij ons vindt u meer dan 2.000 producten onderverdeeld in massage baden, spa onderdelenspa onderhoudsproducten en spa accessoires. Van meer dan 27 merken.