fbpx
Custom Cart0
AquaFinesse Filtercleaner

24,50

24,50

AquaFinesse Filtercleaner

24,50

AquaFinesse Filtercleaner

Bij intensief gebruik van de spa, kan het spa filter gaan ruiken en is het nodig om de spa filter te reinigen of vervangen. Met de AquaFinesse Filtercleaner reinig je op een eenvoudige en grondige manier het filter van je spa. Je spa filter is een zeer belangrijk onderdeel van je spa, hottub of bubbelbad. Het filter zorgt er namelijk voor dat zwevend vuil wordt opgevangen en vetten en bacteriën uit het water worden gehouden. Voor een optimale werking is het van belang om de spa filter regelmatig te reinigen. Het liefst iedere week, maar in ieder geval eens in 2 weken. De AquaFinesse Filtercleaner tabletten los je op in een emmer heet water, waarin je vervolgens 30 minuten je spa filter laat weken.

Gebruiksaanwijzing AquaFinesse Filtercleaner

  • Haal het filter uit het filterhuis.
  • Vul een emmer of bak met 10 liter warm/heet water.
  • Voeg 2 stuks AquaFinesse Filtercleaner tabletten toe.
  • Plaats het filter in het water en laat dit 1 uur inwerken. Als het filter extreem vervuild is, dan mag het filter ook langer in de oplossing blijven.
  • Keer het filter regelmatig bij een kleine emmer of bak.
  • Spoel na 1 uur het filter uit met leidingwater. Bij voorkeur van boven naar beneden. Gebruik hiervoor een tuinslang of een filter kam.
  • Plaats het filter terug in het filterhuis.

Veiligheidsvoorschrift AquaFinesse Filtercleaner

Niet gebruiken in combinatie met andere producten. Kan bijtend zijn voor metalen. Houdt het product buiten bereik van kinderen en bewaar het altijd in een gesloten verpakking op een goed geventileerde plek. Lees altijd de veiligheidsvoorschriften op de verpakking.

Artikelnummer: AquaFTab Categorie:

Voordelen van Bosma Jacuzzi

 

✔️ Gratis verzending vanaf €100,-

✔️ Compleet aanbod in jacuzzi’s en onderdelen

✔️ Full service – Advies, onderhoud & reparatie

✔️ Eenvoudig betalen met iDEAL of PayPal

✔️ Ontvang altijd binnen 24 uur reactie

 

Voor spa’s, jacuzzi’s en massage baden bent u bij Bosma jacuzzi op het juiste adres. Bij ons vindt u meer dan 2.000 producten onderverdeeld in massage baden, spa onderdelenspa onderhoudsproducten en spa accessoires. Van meer dan 27 merken.