Custom Cart0
AquaFinesse Filtercleaner - AquaFinesse Spa - Filtercleaner Heater - Filtercleaner Verwarming - Filtercleaner Onderdelen - AquaFinesse Verwarming
AquaFinesse Filtercleaner – Filter Schoonmaak Tabletten – 20 Tabletten

24,50

24,50

AquaFinesse Filtercleaner – Filter Schoonmaak Tabletten – 20 Tabletten

24,50

AquaFinesse Filtercleaner: Reinigingsmiddel voor spa-filters om de waterkwaliteit te verbeteren.

Artikelnummer: AquaFTab Categorieën: , ,

Beschrijving

AquaFinesse Filtercleaner: Houd uw spa-filter schoon en efficiënt met de AquaFinesse Filtercleaner. Dit krachtige reinigingsmiddel verwijdert effectief vuil en vetten van uw filter, waardoor de waterstroom en de algemene prestaties van uw spa verbeteren. Bestel vandaag nog en verleng de levensduur van uw spa-filter.

Gebruik

Aquafinesse filter cleaner is een eenvoudige wekelijkse behandeling:

  • Haal het filter uit het filterhuis
  • Vul een emmer met 10 liter warm/heet water
  • Voeg 2 stuks Aquafinesse Filter Cleaner tabletten toe
  • Plaats het filter in het water en laat dit 1 uur inwerken. Als het filter extreem vervuild is mag u deze ook langer laten weken
  • Zorg ervoor dat het filter volledig in het water is ondergedompeld. Als dit niet mogelijk is, draai het filter dan regelmatig om.
  • Spoel na 1 uur het filter uit met leidingwater, bij voorkeur van boven naar beneden
  • Plaats het filter terug in het filterhuis

Waarom Aquafinesse Filter Cleaner?

Het wateronderhoud van een hot tubzwembad of swimspa is vaak moeilijk en ingewikkeld. Het balanceren van pH, alkaliteit en ontsmettingsmiddel is voor de meeste mensen een tijdrovende taak. Wat als wij je vertellen dat de AquaFinesse waterbehandelingsproducten het wateronderhoud kan vereenvoudigen en jouw kostbare tijd bespaart, in het wateronderhoud?

De waterkwaliteit van de hot tub, zwembad of swimspa is van het grootste belang. Niet alleen om redenen van hygiëne en veiligheid, maar ook omdat een goede waterbehandeling de levensduur van je hot tub, zwembad  of swimspa verlengt. AquaFinesse waterbehandeling past een baanbrekende, bewezen technologie toe die de leefomgeving van de bacteriën in uw spawater aanpakt. Hierdoor is er maar een minimale hoeveelheid desinfectie nodig.

Gebruik AquaFinesse FilterCleaner eenmaal per week en geniet van schoon, kristalhelder water, terwijl je de hergroei van bacteriën in uw swimspa, hot tub of zwembad voorkomt.

AquaFinesse is milieuvriendelijk, veilig en vriendelijk voor je huid. De aangename geur in AquaFinesse is afkomstig van biologische lavendel die op het Franse platteland wordt geteeld. De Aquafinesse wateronderhoudsproducten zijn getest en gecertificeerd door een groot aantal onafhankelijke testorganisaties over de hele wereld.

Handleiding

AquaFinesse Filter Cleaner tablets – Instructions – YouTube