Custom Cart0
Aqua Finesse Waterbehandelingspakket - Finesse Spa - Aqua Jacuzzi - Aqua Verwarming - Waterbehandelingspakket Spa - Aqua Heater - Finesse Heater
Aqua Finesse – Waterbehandelingspakket – Waterreiniging – Krachtige Waterzuivering

119,95

119,95

Aqua Finesse – Waterbehandelingspakket – Waterreiniging – Krachtige Waterzuivering

119,95

Ervaar de Frisheid van het Aqua Finesse Waterbehandelingspakket – De Sleutel tot Zuiver Zwembad- en Spa-Water

Het Aqua Finesse Waterbehandelingspakket biedt een complete oplossing voor een heldere wateromgeving. Eenvoudig in gebruik, vriendelijk voor de huid en apparatuur, en met langdurige werking, is dit pakket de ideale keuze voor waterbehandeling. Transformeer jouw zwembad of spa in een oase van verfrissende zuiverheid met het Aqua Finesse pakket.

Artikelnummer: Aqua-Fin Categorieën: , ,

Beschrijving

AquaFinesse Waterverzorgingspakket

Transformeer je spa-ervaring met het AquaFinesse Waterverzorgingspakket, het ultieme systeem voor het onderhouden van kristalhelder water in je jacuzzi of hot tub. Ontworpen voor gemak en effectiviteit, biedt dit pakket een alles-in-één oplossing voor waterbehandeling, waardoor het onderhoud van je spa eenvoudig en doeltreffend wordt.

Kenmerken:

  1. Krachtige Waterzuivering: AquaFinesse maakt gebruik van geavanceerde formules om bacteriën, algen en andere ongewenste organismen effectief te bestrijden. Het resultaat is kristalhelder water dat uitnodigt tot ontspanning.
  2. Minder Chemicaliën: Vergeet ingewikkelde chemicaliën en meetinstrumenten. Met AquaFinesse wordt de behoefte aan traditionele waterbehandelingsmiddelen verminderd, waardoor het gebruik van chemicaliën tot een minimum wordt beperkt.
  3. Zacht voor de Huid: Geniet van een zachte, huidvriendelijke spa-ervaring. AquaFinesse is ontworpen om de irritatie van de huid en ogen te verminderen, waardoor je optimaal kunt genieten van je tijd in de spa.
  4. Eenvoudige Toepassing: Het AquaFinesse-pakket bevat alles wat je nodig hebt voor een probleemloze toepassing. Volg eenvoudig de instructies en ervaar de voordelen van dit geavanceerde waterverzorgingssysteem.
  5. Langdurige Werking: Het langdurige effect van AquaFinesse betekent minder frequent onderhoud, zodat je meer tijd hebt om te ontspannen en minder tijd besteedt aan het balanceren van chemicaliën.

Transformeer je spa-ervaring met het AquaFinesse Waterverzorgingspakket en ontdek een nieuwe standaard in waterzuivering en gemak. Investeer in helder water en een stressvrije spa-omgeving met AquaFinesse.

Extra informatie

Merk

Aqua Finesse

Inhoud

  • 2 keer 2 liter AquaFinesse vloeistof
  • 18 Aquafinesse reinigingstabletten
  • 1 maatbeker

Handleiding

Aqua Finesse handleiding

Waarom AquaFinesse?

Waarom AquaFinesse?

Het wateronderhoud van een hot tub, zwembad of swimspa is vaak moeilijk en ingewikkeld. Het balanceren van pH, alkaliteit en ontsmettingsmiddel is voor de meeste mensen een tijdrovende taak. Wat als wij je vertellen dat de AquaFinesse waterbehandelingsproducten het wateronderhoud vereenvoudigen en jouw kostbare tijd bespaart, in het wateronderhoud?

Schoon, zijdezacht en kristalhelder water

De waterkwaliteit van de hot tub, zwembad of swimspa is van het grootste belang. Niet alleen om redenen van hygiëne en veiligheid, maar ook omdat een goede waterbehandeling de levensduur van je hot tub, zwembad  of swimspa verlengt. AquaFinesse waterbehandeling past een baanbrekende, bewezen technologie toe die de leefomgeving van de bacteriën in uw spawater aanpakt. Hierdoor is er maar een minimale hoeveelheid desinfectie nodig.

Gebruik AquaFinesse eenmaal per week en geniet van schoon, kristalhelder water, terwijl je de hergroei van bacteriën in uw swimspa, hot tub of zwembad voorkomt.

Groen, gezond en gecertificeerd.

AquaFinesse is milieuvriendelijk, veilig en vriendelijk voor je huid. De aangename geur in AquaFinesse is afkomstig van biologische lavendel die op het Franse platteland wordt geteeld. De Aquafinesse wateronderhoudsproducten zijn getest en gecertificeerd door een groot aantal onafhankelijke testorganisaties over de hele wereld.