Aqua Finesse

119,95

119,95

Aqua Finesse

119,95

Productbeschrijving

AQUA FINESSE hot tub 63/G chloorpoeder ipv 20gr tabletten
De AquaFinesse hot tub waterbehandelingset bevat alles wat u nodig heeft voor de waterbehandeling van uw spa.
Eenvoudig, veilig en accuraat voor uw spa.
Met slechts één dosis per week zorgt AquaFinesse voor schoon en helder water! AquaFinesse maakt daarnaast het water in uw hot tub zachter door de kalk uit de apparatuur van de hot tub te verwijderen.
Elke set AquaFinesse gaat tussen de 3 en 6 maanden mee, afhankelijk van de grootte van uw hot tub.
Gebruiksaanwijzing AquaFinesse® Hot Tub Water Care Box
Lees deze AquaFinesse® gebruiksaanwijzing aandachtig voor goed en milieuvriendelijk onderhoud van uw spawater.
Inhoud van het AquaFinesse® pakket • 2 flessen 2 liter AquaFinesse® vloeistof • 1 pot SWE Desinfectietablet 90 / * of 1 pot SWE Desinfectiegranulaat 65 • 1 dispenser / * of maatlepel • 1 maatbeker • 1 gebruiksaanwijzing Eenvoudig wekelijkse behandeling
1. Schud de fles AquaFinesse voor gebruik.
2. Voeg de voorgeschreven hoeveelheid AquaFinesse vloeistof met de maatbeker toe aan het spawater. (voor de juiste dosering zie achterzijde tabel op de AquaFinesse fles) Niet overdoseren!
3. Zet alle kleppen en jets open. Laat de pompen ca. 1 minuut op vol vermogen draaien. Plaats een SWE Desinfectietablet in de bijgeleverde dispenser.
4. Houd de dispenser onder water, zodat alle lucht verdwijnt en plaats deze in het mandje boven het filter. * Als SWE Desinfectiegranulaat is meegeleverd, dan voegt u daarvan na het baden 1 maatlepel aan het water toe. Als de spa niet gebruikt wordt, voegt u minimaal 1 x per week 1 maatlepel toe.
5. Spoel de filters uit met schoon water of reinig deze met de AquaFinesse Filter Cleaner tabletten en volg daarvoor de gebruiksaanwijzing. Spafabrikanten adviseren het water minimaal 1 x per 3-4 maanden te verversen.
Starten met AquaFinesse Reinig uw spa goed, voordat u AquaFinesse voor de eerste keer gebruikt. Oude biofilm, calcium en vervuilingen bevinden zich vaak in het leidingwerk. AquaFinesse Spa Clean is hiervoor een goede oplossing. Vul uw spa met schoon leidingwater. Tips • Een extra set filters is handig, zodat deze kunnen rouleren tijdens het schoonmaken. • Alle jets en luchtkleppen altijd iets open laten staan voor een goede doorstroming en reiniging van de leidingen. • Laat de spa niet onnodig open staan. Dit kost energie. Een nieuwe spa Tijdens transport en opslag van de spa ontstaan vervuilingen. Behandel daarom alle nieuwe spa’s voor gebruik met een chloorshock, en/of een AquaFinesse Spa Clean behandeling. In de eerste weken is het mogelijk dat het water troebel wordt. Dit proces ontstaat omdat AquaFinesse vervuilingen losmaakt. Extra desinfecteren is dan noodzakelijk. Hardheid van het water (pH) Als u in een gebied woont waar zeer hard of extreem zacht water is, kan dit problemen geven. Vraag uw leverancier in dat geval om advies. Belangrijk Mix AquaFinesse niet met andere, chemische producten. Voeg altijd product aan het water toe, nooit water aan het product. Bewaar AquaFinesse in de oorspronkelijke verpakking en sluit de kinderveilige dop goed. Voorzorgsmaatregelen -Eerste hulp Buiten bereik van kinderen houden. Als AquaFinesse wordt ingeslikt, drink dan onmiddellijk een grote hoeveelheid water. Forceer geen braken. Gebruik geen alcohol. Raadpleeg een arts. Recycle de verpakking Als de verpakking leeg is, kunt u deze aanbieden voor recycling. Is dit niet mogelijk, dan afvoeren in de daarvoor bestemde container. Dank u voor het gebruik van AquaFinesse. Wij wensen u veel gemak met het gebruik van AquaFinesse.

Voordelen van Bosma Jacuzzi

 

✔️ Gratis verzending vanaf €100,-

✔️ Compleet aanbod in jacuzzi’s en onderdelen

✔️ Full service – Advies, onderhoud & reparatie

✔️ Eenvoudig betalen met iDEAL of PayPal

✔️ Ontvang altijd binnen 24 uur reactie

 

Voor spa’s, jacuzzi’s en massage baden bent u bij Bosma jacuzzi op het juiste adres. Bij ons vindt u meer dan 2.000 producten onderverdeeld in massage baden, spa onderdelenspa onderhoudsproducten en spa accessoires. Van meer dan 27 merken.

Beschrijving

AquaFinesse pakket voor spa’s

Het allerbeste product op het gebied van waterbehandeling voor je spa. Kies je voor AquaFinesse, dan geniet je iedere dag van heerlijk helder, schoon en ongekend zacht spawater. Je maakt tevens een gebruiksvriendelijke, tijdbesparende en milieubewuste keuze. Alles wat je nodig hebt voor het wateronderhoud van je spa vind je in dit AquaFinesse pakket.

Wat zijn de voordelen van AquaFinesse?

AquaFinesse zorgt in eerste instantie voor ongekend schoon, helder en geurvrij water. Daarnaast voorkomt AquaFinesse kalkopbouw aan verwarming, pompen en gladde wanden. Het resultaat hiervan is ultiem zacht spawater dat niet alleen fijn is voor je huid, maar ook de levensduur van je spaonderdelen aanzienlijk verlengt. Je hebt geen pH producten, vlokmiddelen of andere gebruikelijke producten meer nodig. Ultiem gebruiksgemak dus, en ook nog eens veel minder tijdrovend. AquaFinesse vraagt nog geen 5 minuten per week.

Waarom AquaFinesse?

Je spa wordt dagelijks vervuild door vele bacteriën. Deze bacteriën zijn constant bezig een ondoordringbare laag (biofilm) te produceren. Deze is bestand tegen chloor en andere desinfectiemiddelen. De biofilm is kleverig en slijmerig en vind je terug op alle vochtige oppervlakken. Denk aan de wanden, leidingen, cover of de jets. Wanneer deze echt dik is kun je hem er met je vinger af schrapen. Herkenbaar?

In tegenstelling tot andere ontsmettingsmiddelen is AquaFinesse wel in staat om de biofilm van bacteriën geheel te openen en los te maken. Wanneer dit gebeurt worden de bacteriën blootgesteld aan de ‘boze buitenwereld’ en zijn ze enorm kwetsbaar. Een minimale hoeveelheid ontsmettingsmiddel is nu voldoende om de bacteriën te vernietigen. Nieuwe bacteriën krijgen niet eens meer de kans om zich vast te hechten. Ze vlokken binnen korte tijd samen en spoelen vervolgens het filtersysteem in. Hier worden ze vernietigd dankzij het ontsmettingsmiddel.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Aqua Finesse” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.