fbpx
Custom Cart0
CG Air Blower 900 watt Air (Heated)

369,95

369,95

CG Air Blower 900 watt Air (Heated)

369,95

Artikelnummer: BL-CG901 Categorieën: , ,

Voordelen van Bosma Jacuzzi

 

✔️ Gratis verzending vanaf €100,-

✔️ Compleet aanbod in jacuzzi’s en onderdelen

✔️ Full service – Advies, onderhoud & reparatie

✔️ Eenvoudig betalen met iDEAL of PayPal

✔️ Ontvang altijd binnen 24 uur reactie

 

Voor spa’s, jacuzzi’s en massage baden bent u bij Bosma jacuzzi op het juiste adres. Bij ons vindt u meer dan 2.000 producten onderverdeeld in massage baden, spa onderdelenspa onderhoudsproducten en spa accessoires. Van meer dan 27 merken.

Beschrijving

CG Air Blower 900 watt Air (Heated)

Air Blower 900W (verwarmd)

Deze verwarmde 900 watt luchtblazer van hoge kwaliteit is vervaardigd door CG Air of Canada en wordt vaak aangetroffen op in Canada en Noord-Amerika gebouwde bubbelbaden en spa’s. Bekend om te worden gemonteerd op de draagbare serie van Canadian Spas, de haliburton & muskoka en enkele van hun oudere grote spa’s.

Naar onze persoonlijke mening is dit waarschijnlijk een van de beste luchtblazers die u op de markt kunt kopen vanwege het compacte formaat, de lange levensduur van borstels en het vermogen om stiller te werken dan de meeste andere luchtblazers.

 

Deze blazer zal, wanneer deze volledig is opgewarmd, ongeveer 31-33 ° C produceren, dus als hij in bedrijf is, zal hij uw spa-water niet zo snel afkoelen en zo koud aanvoelen op uw lichaam, waardoor u een veel aangenamere spa-ervaring krijgt.

Deze CG-luchtblazers kunnen op elk elektrisch regelsysteem van de spa worden gemonteerd, dit specifieke CG-luchtmodel wordt geleverd met een 3-aderige kabel met blote draadeinden, zodat deze op uw bestaande kabel en stekker of rechtstreeks op uw printplaat kan worden gesplitst. met behulp van spade crimp connectoren.