Custom Cart0
2 inch Balboa Heater O'Ring Gasket (Single) - O'Ring Jacuzzi - Gasket Jacuzzi - 2 Jacuzzi - Balboa Jacuzzi - inch Jacuzzi - Heater Jacuzzi - Balboa
2 inch Heater O’Ring Gasket (Single) – 2 Inch – Heater O’Ring – Heater Afdichting

2,95

2,95

2 inch Heater O’Ring Gasket (Single) – 2 Inch – Heater O’Ring – Heater Afdichting

2,95

De Heater O’Ring Gasket, met een diameter van 2 inch, biedt een snelle en betrouwbare afdichting voor diverse heaters. Voorkom lekkages en behoud de efficiëntie van je verwarmingssysteem met deze enkele O’Ring. Eenvoudig te installeren en veelzijdig in gebruik, is dit een essentieel onderdeel voor probleemloze verwarming. Bestel nu voor lekvrije zekerheid!

Artikelnummer: PL-10170 Categorieën: , ,

Beschrijving

De Heater O’Ring Gasket van 2 inch biedt een onmisbare afdichtingsoplossing voor een scala aan heaters. Deze enkele O’Ring, vervaardigd met precisie, staat garant voor een lekvrije werking en is ontworpen om te passen bij verschillende heaters. Dankzij de hoogwaardige materialen ben je verzekerd van duurzame prestaties en een langdurige bescherming tegen lekkages. Eenvoudig te installeren en veelzijdig inzetbaar, is deze Heater O’Ring Gasket een essentieel onderdeel voor het behoud van de optimale werking van je heater.

Waarom de Heater O’Ring Gasket?

  1. Veelzijdig Gebruik: Deze O’Ring is geschikt voor diverse heaters, waardoor het een veelzijdige keuze is voor verschillende verwarmingssystemen.
  2. Lekvrije Zekerheid: De enkele O’Ring zorgt voor een betrouwbare afdichting, waardoor lekkages effectief worden voorkomen en de efficiëntie van je heater behouden blijft.
  3. Eenvoudige Installatie: Met een handige diameter van 2 inch is de Heater O’Ring Gasket gemakkelijk te installeren, waardoor je snel weer kunt genieten van een probleemloos verwarmingssysteem.

Investeer in de duurzaamheid van je heater met de betrouwbare afdichting van de Heater O’Ring Gasket. Bestel vandaag nog en waarborg de optimale werking van je verwarmingssysteem!

Specificaties

Buitenste diameter: 75 MM

Binnenste diameter: 70 MM

De O’Ring past op elke heater met een 2 inch aansluiting.