Custom Cart0
2 inch Balboa Heater O'Ring Gasket (Single) - O'Ring Jacuzzi - Gasket Jacuzzi - 2 Jacuzzi - Balboa Jacuzzi - inch Jacuzzi - Heater Jacuzzi - Balboa
2 inch Balboa Heater O’Ring Gasket (Single) – 2 Inch – Heater O’Ring – Heater Afdichting

3,95

3,95

2 inch Balboa Heater O’Ring Gasket (Single) – 2 Inch – Heater O’Ring – Heater Afdichting

3,95

De Balboa Heater O’Ring Gasket, met een omvang van 2 inch, biedt ongeëvenaarde afdichting voor heaters. Gemaakt van duurzaam materiaal, zorgt deze enkele O’Ring voor een snelle en betrouwbare oplossing tegen lekkages. Eenvoudig te installeren, universeel te gebruiken – kies voor Balboa en bescherm je heater met de beste afdichting.

Artikelnummer: PL-10178 Categorieën: , ,

Beschrijving

Ervaar ongeëvenaarde afdichting en betrouwbaarheid met de Balboa Heater O’Ring Gasket. Deze enkele O’Ring, met een omvang van 2 inch, is ontworpen om een perfecte afdichting te bieden voor heaters.

Waarom de Balboa Heater O’Ring Gasket?

  1. Hoogwaardig Materiaal: Gemaakt van duurzaam materiaal voor langdurige prestaties, biedt deze O’Ring een betrouwbare afdichting om lekkages te voorkomen.
  2. Eenvoudige Installatie: Met een omvang van 2 inch is deze O’Ring gemakkelijk te installeren, waardoor je snel en zonder gedoe de afdichting van je heater kunt vernieuwen.
  3. Universeel Gebruik: Geschikt voor diverse heaters, maakt de Balboa Heater O’Ring Gasket een veelzijdige keuze voor verschillende modellen.

Bescherm je heater en voorkom ongewenste lekkages met de Balboa Heater O’Ring Gasket. Bestel vandaag nog en ervaar de kwaliteit van Balboa voor een optimale afdichting!

Specificaties

Buitenste diameter: 75 MM

Binnenste diameter: 70 MM

De O’Ring past op elke heater met een 2 inch aansluiting.