fbpx
Custom Cart0
SpaBalancer UltraShock

44,95

44,95

Uitverkocht

SpaBalancer UltraShock

44,95

Uitverkocht

Artikelnummer: SB1002 Categorieën: ,

Voordelen van Bosma Jacuzzi

 

✔️ Gratis verzending vanaf €100,-

✔️ Compleet aanbod in jacuzzi’s en onderdelen

✔️ Full service – Advies, onderhoud & reparatie

✔️ Eenvoudig betalen met iDEAL of PayPal

✔️ Ontvang altijd binnen 24 uur reactie

 

Voor spa’s, jacuzzi’s en massage baden bent u bij Bosma jacuzzi op het juiste adres. Bij ons vindt u meer dan 2.000 producten onderverdeeld in massage baden, spa onderdelenspa onderhoudsproducten en spa accessoires. Van meer dan 27 merken.

Beschrijving

SpaBalancer UltraShock

Reinigingsmiddel op basis van actieve zuurstof
SpaBalancer UltraShock is een reinigingsmiddel op basis van actieve zuurstof. Het is vijf maal zo sterk als chloor. SpaBalancer UltraShock doodt op betrouwbare wijze ziektekiemen, bacteriën en legionella.

Water desinfecteren met traditionele ontsmettingsmiddelen zoals chloor of broom maakt de zich in het water bevindende bacteriën zo goed als onschadelijk. Na verloop van tijd is er echter weer een toename van legionella of andere bacteriën vast te stellen. Dit wordt veroorzaakt door de zogenaamde biofilm. De biofilm is voor de bacteriën een “toevluchtsoord en kwekerij” en beschermt de bacteriën tegen desinfectiemiddelen.

Het enige ontsmettingsmiddel dat doordringt tot in de biofilm en het daarin aanwezige polysacharide (zgn. meervoudige koolhydraten) verstoort en zo de biofilm oplost, is SpaBalancer UltraShock.

Wanneer zou u SpaBalancer UltraShock moeten gebruiken?
Een shockbehandeling is nodig als:

U voor de eerste keer de whirlpool gevuld heeft
Het water niet kristalhelder is
Het water onaangenaam ruikt
Er vettige aanslag op de wanden van de whirlpool zit
Door een “whirlpoolparty“ het water sterk vervuild is
U ontsmettingsmiddelen zoals chloor, broom, actieve zuurstof enz. gebruikt. De behandeling dient dan regelmatig te worden uitgevoerd
Het is ook mogelijk om de whirlpool te desinfecteren door alleen SpaBalancer UltraShock te gebruiken. Dit wordt aanbevolen bij bijv. whirlpools uit hout, zonder filterinstallatie.