fbpx
Custom Cart0
Pool Power mini 20 gr. 5 kg

94,95

94,95

Pool Power mini 20 gr. 5 kg

94,95

Pool Power mini 20 gr. 5 kg: Grote verpakking chloortabletten voor het langzaam afgeven van chloor aan het zwembadwater.

Artikelnummer: 7010012123 Categorieën: , ,

Voordelen van Bosma Jacuzzi

 

✔️ Gratis verzending vanaf €100,-

✔️ Compleet aanbod in jacuzzi’s en onderdelen

✔️ Full service – Advies, onderhoud & reparatie

✔️ Eenvoudig betalen met iDEAL of PayPal

✔️ Ontvang altijd binnen 24 uur reactie

 

Voor spa’s, jacuzzi’s en massage baden bent u bij Bosma jacuzzi op het juiste adres. Bij ons vindt u meer dan 2.000 producten onderverdeeld in massage baden, spa onderdelenspa onderhoudsproducten en spa accessoires. Van meer dan 27 merken.

Beschrijving

Geniet van kraakhelder en hygiënisch zwembadwater met de Pool Power Mini 20 gr. chloortabletten. Deze handige en krachtige tabletten zijn speciaal ontworpen om uw zwembadwater schoon en vrij van bacteriën, algen en andere onzuiverheden te houden.

Elke tablet bevat een geconcentreerde dosis actieve chloor van 20 gram, waardoor ze ideaal zijn voor de continue desinfectie van uw zwembadwater. Door hun compacte formaat lossen de Mini 20 gr. tabletten langzaam op, waardoor ze een langdurige en gelijkmatige afgifte van chloor aan uw zwembad bieden.

Pool Power Mini 20 gr. tabletten zijn geschikt voor zowel kleine als grote zwembaden en zijn zeer eenvoudig in gebruik. Plaats de tabletten in een chloordrijver, skimmer of automatische doseerder en laat ze hun werk doen. Regelmatig gebruik van de Mini 20 gr. tabletten zorgt voor een stabiel chloorgehalte in uw zwembad, waardoor u altijd kunt genieten van schoon en helder water.

Deze verpakking bevat 5 kg aan Mini 20 gr. chloortabletten, wat zorgt voor een langdurige voorraad en optimale waterbehandeling gedurende het hele zwemseizoen. De tabletten zijn lang houdbaar en behouden hun krachtige werking, zelfs na verloop van tijd.

Pool Power Mini 20 gr. chloortabletten zijn speciaal ontworpen om schadelijke organismen te vernietigen en de groei van algen te voorkomen. Hierdoor blijft uw zwembadwater niet alleen helder en hygiënisch, maar ook veilig om in te zwemmen.

Houd er rekening mee dat de Mini 20 gr. chloortabletten niet geschikt zijn voor gebruik in zoutwaterzwembaden. Voor zoutwaterzwembaden raden we Pool Power Mini Salt aan voor een optimale waterbehandeling.

Zorg ervoor dat u altijd de veiligheidsinstructies op de verpakking volgt en het product buiten het bereik van kinderen bewaart. Met Pool Power Mini 20 gr. 5 kg tabletten kunt u zorgeloos genieten van uw zwembad en heerlijk verfrissende duiken nemen in kristalhelder water.

Ervaar de kracht van Pool Power Mini 20 gr. 5 kg chloortabletten en ervaar de vreugde van schoon en gezond zwembadwater. Creëer een onvergetelijke zwemervaring voor uzelf, uw gezin en uw gasten met deze hoogwaardige chloortabletten.