Ozone Mazzei Injector

64,95

64,95

Ozone Mazzei Injector

64,95

Ozone Mazzei Injector voor uw jacuzzi

Een Ozone Mazzei Injector is een vacuümsysteem (venturi systeem) voor de aanzuiging en injectie van ozongas in het water van uw jacuzzi. De injector werkt als een mengkamer: het ozongas wordt vermengd met het water. Een injector plaatst u op de retour van de circulatiepomp of in bypass, afhankelijk van uw type pomp.

Elke jacuzzi, spa en hottub kan worden uitgerust met een Ozone Mazzei Injector. U bestelt dit apparaat snel en gemakkelijk in de webshop.

Hoe werkt een injector?

Ozongas blaas geen lucht af, lucht wordt door de ozon getrokken door een venturi systeem. U vindt een aangewezen waterstraal loodrecht in de tank van de jacuzzi, in de buurt van het centrum of bij de afvoer. Water zal door de jet gezogen worden door lucht door de Ozone Mazzei Injector, die wordt aangesloten op het ozongas.

Wat is een ozonator?

Een ozonator (ozone generator) produceert ozongas. Dit gas kan gebruikt worden om het water in jacuzzi’s, spa’s en hottubs te reinigen van bacteriën en micro-organismen. Een jacuzzi ozonator werkt met behulp van een ultraviolet lamp of een CD-ship. In de mengkamer wordt zuurstof blootgesteld aan het uv-licht en zo ontstaat ozongas. Aan de mengkamer is een luchtslang gemonteerd, deze is aangesloten op een waterjet. Via deze jet komen water en ozongas samen, waarna het gereinigde water in de jacuzzi stroomt.

In het assortiment van Bosma Jacuzzi bevinden zich meerdere ozonators en ozonator onderdelen van diverse merken.

Artikelnummer: OZ-MZ100 Categorieën: , ,

Voordelen van Bosma Jacuzzi

 

✔️ Gratis verzending vanaf €100,-

✔️ Compleet aanbod in jacuzzi’s en onderdelen

✔️ Full service – Advies, onderhoud & reparatie

✔️ Eenvoudig betalen met iDEAL of PayPal

✔️ Ontvang altijd binnen 24 uur reactie

 

Voor spa’s, jacuzzi’s en massage baden bent u bij Bosma jacuzzi op het juiste adres. Bij ons vindt u meer dan 2.000 producten onderverdeeld in massage baden, spa onderdelenspa onderhoudsproducten en spa accessoires. Van meer dan 27 merken.