fbpx
Custom Cart0
Gecko 3.6kW Flow Thru Heater MSPA

292,37

292,37

Gecko 3.6kW Flow Thru Heater MSPA

292,37

Artikelnummer: HT-GEC36 Categorieën: , ,

Voordelen van Bosma Jacuzzi

 

✔️ Gratis verzending vanaf €100,-

✔️ Compleet aanbod in jacuzzi’s en onderdelen

✔️ Full service – Advies, onderhoud & reparatie

✔️ Eenvoudig betalen met iDEAL of PayPal

✔️ Ontvang altijd binnen 24 uur reactie

 

Voor spa’s, jacuzzi’s en massage baden bent u bij Bosma jacuzzi op het juiste adres. Bij ons vindt u meer dan 2.000 producten onderverdeeld in massage baden, spa onderdelenspa onderhoudsproducten en spa accessoires. Van meer dan 27 merken.

Beschrijving

e Gecko 2kW Flow Thru Heater is een efficiënte en compacte oplossing voor het opwarmen van uw spa of kleine zwembad. Dankzij het flow-through ontwerp stroomt het water direct door de heater, waardoor de opwarming snel en efficiënt is. Met een vermogen van 2 kilowatt is deze heater geschikt voor spa’s of zwembaden tot ongeveer 400 tot 600 liter.

De heater is voorzien van een ingebouwde thermostaat waarmee u eenvoudig de gewenste temperatuur kunt instellen en onderhouden. De thermostaat regelt de temperatuur nauwkeurig, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over oververhitting of onnodige energieverbruik.

De Gecko 2kW Flow Thru Heater is gemaakt van duurzame materialen en is ontworpen om lang mee te gaan. De heater is voorzien van een roestvrijstalen behuizing en een geavanceerde thermostaat die de temperatuur nauwkeurig regelt. Dit zorgt voor een lange levensduur en een efficiënte prestatie.

Deze heater is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Het is aan te sluiten op een standaard 110 of 220 volt stopcontact en is compatibel met de meeste bestaande filtratiesystemen. De heater is ook voorzien van een veiligheidssysteem dat de stroom afsluit bij oververhitting.

De Gecko 2kW Flow Thru Heater SSPA is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een efficiënte en compacte oplossing voor het opwarmen van een spa of kleine zwembad. Met zijn flow-through ontwerp, ingebouwde thermostaat en veiligheidssysteem, is deze heater een betrouwbare en gemakkelijk te gebruiken oplossing voor het opwarmen van uw spa of kleine zwembad.