fbpx
Custom Cart0
1.5 inch Slide Gate Valve (S x Spg)

24,95

24,95

1.5 inch Slide Gate Valve (S x Spg)

24,95

Een slide gate valve met een afmeting van 1.5 inch en een man-vrouw sluiting. De mannelijke en vrouwelijke diameter zijn beide 1.5 inch(48mm).

De slide gate valve kan worden gebruikt om een stuk pijp af te sluiten voor gemakkelijke toegang.

Artikelnummer: A-000000-00868 Categorieën: , ,

Voordelen van Bosma Jacuzzi

 

✔️ Gratis verzending vanaf €100,-

✔️ Compleet aanbod in jacuzzi’s en onderdelen

✔️ Full service – Advies, onderhoud & reparatie

✔️ Eenvoudig betalen met iDEAL of PayPal

✔️ Ontvang altijd binnen 24 uur reactie

 

Voor spa’s, jacuzzi’s en massage baden bent u bij Bosma jacuzzi op het juiste adres. Bij ons vindt u meer dan 2.000 producten onderverdeeld in massage baden, spa onderdelenspa onderhoudsproducten en spa accessoires. Van meer dan 27 merken.

Beschrijving

De 1.5 inch Slide Gate Valve (S x Spg) is de perfecte oplossing voor het regelen van de waterstroom in jacuzzi’s en andere spa-toepassingen. Deze krachtige en efficiënte klep is speciaal ontworpen om een nauwkeurige en precieze regeling van de waterstroom te bieden, zodat u altijd de perfecte watertemperatuur en stroming kunt instellen voor uw jacuzzi-ervaring.

De 1.5 inch Slide Gate Valve (S x Spg) is gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de hoge temperaturen en drukken die in jacuzzi’s voorkomen. Deze klep is ook gemakkelijk te installeren en te bedienen, zodat u snel en eenvoudig de waterstroom kunt aanpassen.

Met de 1.5 inch Slide Gate Valve (S x Spg) kunt u de perfecte jacuzzi-ervaring creëren voor u en uw gasten. Of u nu op zoek bent naar een krachtige stroming voor massage-effecten of een rustige stroming voor ontspanning, deze klep biedt de flexibiliteit om aan al uw wensen te voldoen